28*6,5 CM Dlhé Dildo Obrie Super Obrovské Dildo Silné prísavky Veľký Péro Análny Zadok Plug Veľké umelé penisy Realistické Sexuálne Hračky Pre Ženy
28*6,5 CM Dlhé Dildo Obrie Super Obrovské Dildo Silné prísavky Veľký Péro Análny Zadok Plug Veľké umelé penisy Realistické Sexuálne Hračky Pre Ženy
Sku: g87409
(5 Recenzie)
Novinka

€8.90 €15.61

Popis:

28*6,5 CM Dlhé Dildo mäkké análne dildo Obrie Super Obrovské Dildo Silné prísavky Veľký Péro Análny Zadok Plug Veľké umelé penisy Realistické Sexuálne Hračky Pre Ženy, Ak chcete, č zakázané obrázok,prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme vám ju. Funkcia: Stav: Úplne nové a vysokej kvality. Non-jedovatý, je To skutočné zdravie a bezpečnosť dildo. Vodotesný a je možné pripojiť na takmer všetky hladké povrchy, ktoré umožnia väčšie odchýlky polohy, polohy a flexibilitu. Ľahký: mäkké ako koža tovaru, Ľahký , ľahko uskutočniť. Materiál:PVC, Je najlepšou voľbou pre vás a vaše milenca. Udržiavať v čistote pre použitie a chladnom mieste. Celková dĺžka: 11 cm / 28 cm, Priemer: 2.36 cm / 6 cm Nasadzovacie dĺžka: 8.66 cm / 22 cm Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas, dúfam, že sa vám môže pochopiť, balenie obsahuje: 1 x sexuálnu hračku,

Zásielky:

-Vo všeobecnosti, Budeme loď podľa logistiky spôsob si vyberiete.

Ak vaša objednávka viac ako 2 KG, je to len môže loď cez EMS,DHL, UPS a FedEx.

Dodacia Lehota

- Čína Príspevok VZDUCHU Maill: Všeobecne 15-39 pracovných dní.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 pracovných dní, ktoré závisia od krajiny doručené.

Vážení zákazníci, upozorňujeme:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane ,tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady.

Skontrolujte prosím vaše krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy počas pôrodu.

Sme za normálnych okolností označiť položky ako "plastové Príslušenstvo".

Warranty & Návrat Politiky:

Zvyčajne položky, ktoré nie sú chybné, sú 100% zbrusu nový a kontrolujeme ich dôkladne pred odoslaním.

Prosím, pošlite späť chybný položky do 3 dní po prijatí ich budeme posielať nové, ale budete musieť zaplatiť náklady na dopravu, alebo na Vrátenie bude daný ako peniaze späť.

-Záruka sa nevzťahuje: nehoda, ľudské chyby alebo nesprávne používanie.

Spätná väzba :

Vážení zákazníci, ďakujeme za vašu láskavú spoluprácu s nami, ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

-Prosím, nás e-mailom alebo telefonicky nám pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme riešiť prípadné problémy uspokojivo.

-Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi vítané. Dúfam, že sa môžeme postaviť dobrý a dlhodobý obchodný vzťah s vami, ďakujem!

Pôvodné maloobchod,rôzne dizajn, kvalitné, spravodlivé ceny.

Ochrana osobných údajov dodanie, tajné balík

Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Vďaka.Prečítajte si prosím moje ďalšie položky. Ďakujem.

Štítky: sex hračky žena, moje sexuálne hračky, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, análny, super silikónový vibrátor, análne dildo, sexuálne hračky pre ženy kôň penis, vibrat, sex stroker.

  • Package: Diskrétne Packaing
  • Položka Druh: Umelé penisy
  • Materiál: PVC
  • farba: Čierna/Hnedá/Telo/Modrá/Ružová
  • Nemravný Obrázok: No
  • Nasadzovacie Dĺžka: 8.66 cm / 22 cm
  • Veľkosť: S/L
  • Číslo Modelu: Sexuálne Hračky pre Ženy
  • Priemer: 2.36 cm / 6 cm
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Súvisiace produkty