Taktické Gumy Textúra Grip Zabaliť Pásku Rukavice pre AR15 M16 M4 Magpul MOE AR Pištole Airsoft Lov 5.56 NATO Časopis Príslušenstvo
Taktické Gumy Textúra Grip Zabaliť Pásku Rukavice pre AR15 M16 M4 Magpul MOE AR Pištole Airsoft Lov 5.56 NATO Časopis Príslušenstvo
Sku: g8773
(0 Recenzie)
Novinka

€5.07

Popis:

Materiál

Protišmykovým Gumovým Textúra

Popis

Ak máte Magpul MOE AR pištoľové na vaše zbraň, keď grip je mokrý alebo spotený vôbec, potom viete, ako úhľadný to môže byť, tak vás potreboval viac pogumované textúra pásky zlepšuje ovládanie zbrane.

Inštalácia

1). Potvrdiť, že vaša zbraň je vyložený a bezpečne zvládnuť pred procceding s inštaláciou 2). Pomocou dodávaného liehu pad vyčistiť grip lúpané a vložil to na. Vyhrievaný s sušič na vlasy a stlačením ich na pevne.

Funkcia

★ Nainštalovaný jednoducho v priebehu niekoľkých minút. ★ Dať zbraň úplne iný vzhľad a pocit! ★ Môže byť zlepšuje ovládanie zbrane a strieľať-schopnosť ★ udržiava rukoväť zlepšuje uchytenie povrchu výrazne. ★ Zlepšujú pocit a spravovateľnosti z pušky 100%! ★ Dostatočne agresívne, držať na ruke, ale pohodlne zvládnuť, aj keď je mokrý.

Štítky: ar15 m4, magpul zásob, g m4 airsoft, magpul, ar15 spúšť, m4 zásob, m4, ar15, skrutka uvoľňovaciu páčku, ar15 zásob.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: gumené textúra
  • Číslo Modelu: pre Magpul MOE AR pištoľové