JO-Q10E 30 cm Tdoll Príslušenstvo 1/6 Ženské Telo, 12" Flexibilné Opatrenia Obrázok Bábiky Hračky 1/6 Rozsahu Ženská Postava Telo Dropshipping
JO-Q10E 30 cm Tdoll Príslušenstvo 1/6 Ženské Telo, 12" Flexibilné Opatrenia Obrázok Bábiky Hračky 1/6 Rozsahu Ženská Postava Telo Dropshipping
Sku: g87773
(1 Recenzie)
Novinka

€13.27 €22.49

Popis:

Popis:

Vnútorná kostra armatúra na bezproblémové systém tela je vyrobená z trvanlivého nehrdzavejúcej ocele, aby vydržali prehrávanie bez toho, aby ľahko poškodené alebo je poškodený. Každá armatúra má 28 bodov artikulácia, pomocou loptu-spájané systém, pre maximálnu flexibilitu a pohyb. Každý spoj je navrhnutý tak, aby v určenom čase voľne pohybovať a v súlade s 90% presnosťou ľudského pohybu. S najmenšieho úsilia, subjekty sú schopné robiť nespočetné množstvo dynamické predstavuje napodobniť postoj, držanie tela a energie akéhokoľvek charakteru.

Na oceľovou armatúrou je zabalené s netoxický-šetrný k životnému prostrediu lekárske-trieda materiál, vyvinutý špeciálne pre Phicen orgánov. Materiál ponúka trvanlivé, anti-krakovania vlastnosti, ktoré sa ľahko čistí, ale nie je ľahké škvrny alebo farbivá. Okrem toho, pleť je navrhnuté tak, aby poskytovali hmatové skúseností z reálneho pokožky.

Hoci je postavené na prehrávanie, hladké telo NIE je hračka - to je sofistikovaná 1:6 zmenšený model navrhnutý tak, aby reálne simulovať skutočné ľudské forme prostredníctvom superior materiálov. Či už ste fanúšik charakter dizajn, cosplay, modelárstvo, fotografovanie, maľovanie, anatómie, alebo si jednoducho vychutnať obrázok zber - oceníte kvalitné 1:6 bezšvíkové orgánu v priemysle.

s normálnym Pás a Zadok tvarov, visiable pošvy. S non odnímateľné nohy.

Môžete zmeniť ruky na vašej vôli, podľa rôznych scén. A to je veľmi výhodné pre vystavovať, pričom fotografie a kresby.

Mohol použiť pre úlohu dizajn, cosplay, štýl, design, fotografovanie, kreslenie, výstavy a zbierky, atď.

Poznámka: telo neobsahuje hlavu tvarovať. pleti sa zhoduje, že väčšina hlavu sculpts z iných prúdu 1:6 rozsahu akcie obrázok spoločnosti.

Funkcie:

Materiál: Silikón, Z Nehrdzavejúcej Ocele

Poprsie veľkosti:Veľké Poprsie

Spoje: 28

Stojan Výška: cca 30 cm/12 palec

Veľkosť balenia: cca. 35 x 15 x 9 cm/13.78 x 5.91 x 3.54 palec

Balenie obsahuje:

1x 1/6 Rozsahu Ženská Postava Tela

1 Nastavte Bikiny

1x Stojan Auta

4x Plastové Krku Konektor

5 Párov Výmene Rúk

1x Manuál

Štítky: phicen phicen bábika, nahé pohlavie, joe, afro phicen bábika, phicen žena bábika, nahé hračka, phicen jo bábika, radu jojo pvc, nahé ženy, anime jo.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Bábky

Súvisiace produkty