MUQZI Bicykli stredová Keramiky Opravy Ložísk 37mm BB Niť Osi Ložiska 68-73 90-92 MTB, Road Pevné Výstroj Bicykla
MUQZI Bicykli stredová Keramiky Opravy Ložísk 37mm BB Niť Osi Ložiska 68-73 90-92 MTB, Road Pevné Výstroj Bicykla
Sku: g87841
(4 Recenzie)
Novinka

€4.83 €5.08

Popis:

Názov: Koleso hriadeľ ložisko Je vhodný na opravy a opravy BB68-73 závitové centrum hriadeľ BB90-92 stlačte-v typ centrum hriadeľa. Štýl: Keramické modely Veľkosť: vonkajší priemer 37* vnútorný priemer 25* výška 7 Materiál: ložisková oceľ + keramická loptu Jeden hmotnosť: 19.6 g Dovezené čierna keramika, nízka teplota spekaním, vyššiu pevnosť, mazanie, nosenie odolnosť a dlhovekosť Oboch koncoch zásielky sú vybavené s protiprachovým krytom. Obrázok je výhodné pre zobrazenie vnútornej štruktúry, takže žiadne protiprachový kryt je nainštalovaný.

Často Kladené Otázky: 1. Ako dlho to trvá ak chcete poslať balíček? V priebehu DVOCH dní (okrem sviatkov) 2. Čo ak nie som dostať moje položky? Kontaktujte nás prosím najprv budeme sledovať vaše položky. Ak nie je možné prijímať to, vrátime vám to v plnej výške, prosím, n starosti Milí kupujúci: Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš obchod. Ak ste spokojní s našimi obchodu. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu. A užitočné komentáre pre iných zákazníkov.Ďakujeme Položky ako descrbes:★★★★★ Komunikácia:★★★★★ Prepravná Rýchlosť:★★★★★ priamo pred odchodom negatívnej spätnej väzby, Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom

Štítky: bicykel batožinového priestoru, os bicykli, ultralight pf30 keramické, stredová sh, bb92, model 37mm, preprava bicyklov, botom držiak keramické, uno keramické stredová, brompton blatníka.

  • Materiál: ZLIATINY
  • Použitie: Horské Bicykle
  • Názov Značky: MUQZI
  • Číslo Modelu: 996