Futbal Rukoväť Sólo Kop Tréner Zamknuté Čistý Dizajn futbalová Lopta Bungee Elastické Školenia Žonglovanie tri veľkosti dropshipping
Futbal Rukoväť Sólo Kop Tréner Zamknuté Čistý Dizajn futbalová Lopta Bungee Elastické Školenia Žonglovanie tri veľkosti dropshipping
Sku: g87977
(0 Recenzie)
Novinka

€4.24

Popis:

Na Sklade.

MASTER LOPTA OVLÁDANIE: Prax s touto futbal sólo tréner, môžete sa nikdy sa nemusíte obávať o lopta ovládanie. Môžete ľahko zvládnuť zručnosti kick-ups, žonglovanie a dribling.

PRESTAŤ NAHÁŇAŤ LOPTU: S naším novým LOPTU ZAMKNUTÉ DIZAJN, loptu kĺzaniu sa už! Nemusíte strácať čas naháňa loptu, urobiť váš tréning efektívnejší a šikovný.

VŠESTRANNÝ: Oblek pre všetkých úrovniach. Bez ohľadu na to ste začiatočníkov alebo pre hráčov, deti alebo dospelí, by ste mohli využiť tento futbalový tréner, aby sa stal majstrom. Musíte mať multi-purpose tréner pre každý futbalistom!

BYŤ VEDĽA SOCCER STAR: cvičenie robí majstra. Si nikdy ujsť šancu na holistický futbalový tréning s týmto pomoc na vzdelávanie. Poďme sa pripraviť na každú hru alebo kedykoľvek a kdekoľvek!

TEPLÉ RIADKA: vezmite Prosím na vedomie, že lopta nie je v cene.

Štítky: kope futbal, rada substitučnej futbal, hokej nastaviť, cieľom hokej, led žonglovanie, footbal, futbalový hodinky, rozhodca nastaviť, odolnosť substitučnej box, bránku futbal.

  • Derivátové Série: futbal pásu
  • farba: Ako Zobraziť
  • Názov Značky: LCQPTW
  • Materiál: PVC
  • Nafukovacie: No