Pás Tréner Žien 3-v-1 Stehna Zastrihávač Vysoký Pás Zadok Zdvihákov Pás Nastaviteľný Orgán Obrážačka Štíhlejší Potu Svaly chudnutie
Pás Tréner Žien 3-v-1 Stehna Zastrihávač Vysoký Pás Zadok Zdvihákov Pás Nastaviteľný Orgán Obrážačka Štíhlejší Potu Svaly chudnutie
Sku: g88042
(1 Recenzie)
Novinka

€8.29 €13.60

Popis:

[xlmodel]-[custom]-[55183]

O tejto položky

TVAR TELA a HMOTNOSŤ STRATA : Nastaviteľná na Suchý zips, popruhy a silné tvárny tkanina. Cvičenie na brucho kapela umožňuje dosiahnuť túžila tvar presýpacích hodín, čo si želajú. Pás tréner pásu tiež zvyšuje tepelný činnosti a stimuluje potenie, urýchľuje brucho spaľovanie tukov proces tvar a zníženie tuku v oblasti pása.

BEDROVEJ SUPPORT & PÁS OCHRANY : štyri posilnené bo nes v tejto bruško shaper pre ženy s tesné okolie, môže sa vaše späť v dobrej kondícii, zlepšenie držania tela a stabilizáciu chrbtice a tým zabrániť pás zranenia počas cvičenia.

PRIEDUŠNÁ & POHODLNÉ : Perforované a Latex-free Neoprénová robí tento pás chudnutie pás pre ženy, priedušná, ktoré sa cítite pohodlne, keď sa potiť. Podporí vám potu viac v horúci deň a držať vás v teple v studenom deň, keď pomôcť znížiť brušný tuk.

ŠIROKÉ použitie : Tento pletenca pre chrbát a brucho môže byť použitý vo vašej každodennej činnosti a zároveň v kancelárii, nakupovanie, beh, cvičenie, cvičenie, atď. Je to najlepší darček, ktorý môžete dať do priateľov alebo rodinných príslušníkov, ktorí sa chcú udržať v kondícii/stratiť brušný tuk, popôrodná recovery, chrbta a údržbu ideálny tvar presýpacích hodín.

POZNÁMKA : Každý pás tréner pás prichádza s voľným opatrenie pásky. Prosím, vyberte si vhodný faja orgán obrážačka podľa NAJŠIRŠEJ OBLASTI BRUCHA NAMIESTO NOHAVICE VEĽKOSTI. Urobiť vyhnúť sa priamemu kontaktu s pokožkou, ak sú ľahko podráždenú alebo alergiu. Neváhajte nás pre akýkoľvek produkt otázky a budeme odpovedať na vás na ne a rýchlo.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[55139]

1.O SPÄTNÚ VÄZBU

1, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

2If nebudete spokojní naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

2.O DOPRAVU

1 Príprava Čas: potrebujeme 1-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

Upozorniť: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

2About Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

3About Balík Stratil

Ak balík je stratené počas prepravy,sme bude za to zodpovedný, a poskytne vám vrátenie peňazí.

Hrachová, kontaktujte náš Služby Zákazníkom pred otvorením sporu.Sľubujeme, aby ste 100% spokojní riešenie.

Ak sa vám nepáči položky prijaté,prosím, aby pôvodného obalu a zaplatiť za náklady spojené s prepravou.

3.O NÁVRAT VÝMENNÝCH POLITIKY

V našom internetovom obchode robiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom .

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

4.O VEĽKOOBCHOD A DROP SHIPPING

1 Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

2 Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

5.O SLEDOVANIE VAŠEJ ZÁSIELKY

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Štítky: striebro vysokej stehna, stehná a pás tréner, mid shaper, ženy pančuchy, pás tréner nohu frézovanie 3 v 1 orgán obrážačka, 3 v 1 Pás Tréner, 3 Pás Pás Tréner, faja colombiana latex, čipky stehná vysoké, shaper potu.

  • Číslo Modelu: Pás tréner
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Cummerbunds
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiál: Spandex
  • Štýl: Móda
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty