DSQICOND2 Skullies Čiapočku Výšivky Lyžovanie Pletené Čiapky IKONU Ženy Muži Zimná Čiapka Teplé Neforemné Čiapky Zrastov Skullies Kapoty Čiapky
DSQICOND2 Skullies Čiapočku Výšivky Lyžovanie Pletené Čiapky IKONU Ženy Muži Zimná Čiapka Teplé Neforemné Čiapky Zrastov Skullies Kapoty Čiapky
Sku: g8854
(4 Recenzie)
Novinka

€11.57 €18.37

Popis:

Platby:

1) Golstroj.sk podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetná Karta a bankový prevod prostredníctvom bánk. ak sa chcete dozvedieť viac o platobných metód na Golstroj.sk.

2) Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné. Budeme zasielať iba tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal na Golstroj.sk,ak chcete zmeniť, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky.Na to, aby mohli úspešne a rýchlo prijatia, nezabudnite napísať celé meno,Meno a priezvisko: Prosím, nezabudnite zanechať svoje úplné meno.

Zdarma:

1), Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. budeme loď predmety v 2-päť dní akonáhle sa vaša platba je plne overené.

2) nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky (najmä pre čínu mailpost vzduchu) v dôsledku rozdielov v colnom násobok náhrady v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Veľkosť:

všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 2-3 cm odchýlky(1 cm = 0.393 palec, 1 palec = 2.54 cm).

pozrite sa na podrobné meranie v tabuľke veľkosť

a porovnanie s telom veľkosť získať správne nosenie.

Farby:

rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz na monitor, osvetlenie, pozadie, atď. farby ukázalo, že nemôže byť 100% rovnaká ako skutočná položky.Avšak, ak si myslíte, že tovar prijatý je nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba:

1) spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. prosím kliknite 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak sa vám páči náš položky a služby. Budem poskytovať konkurencieschopné ceny a najlepšie služby, celú cestu.

prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor na Golstroj.sk. Chápeme, že nešťastie, ktoré môže mať, pokiaľ objednávka nie je nesprávne, pretože si myslíme, že problémy budú vyriešené po aktívnu spoluprácu a dobré komunikačné!

2) Všetky e-maily budú odpovedali do 1 pracovného dňa. ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne odoslané e-mail a budeme reagovať na vás, akonáhle je to možné

Štítky: kúzlo ikonu, pravoslávna ikona, klobúk ikonu, diamond mozaiky náboženstvo, spp ikonu, cross stitch ikonu, pre ikona, diamond náboženstvo, ikona mozaika, guľôčky ikonu.

  • farba: Čierne ,Šedé ,červené Víno,Khaki
  • Veľkosť: 54-60 CM
  • Akryl: Skullies Čiapky
  • Čiapky: Bežné,móda
  • Číslo Modelu: D35
  • Pohlavie: Unisex
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: List
  • Položka Druh: Skullies & Čiapky
  • Materiál: Bavlna
  • Štýl: Príležitostné
  • Názov Značky: DSQICOND2

Súvisiace produkty