Čínsky Štýl stola Vázy Moderný Minimalistický Módne Ozdoby Remesiel Dekoratívne Nehrdzavejúcej Ocele Váza kovové Vázy
Čínsky Štýl stola Vázy Moderný Minimalistický Módne Ozdoby Remesiel Dekoratívne Nehrdzavejúcej Ocele Váza kovové Vázy
Sku: g88857
(2 Recenzie)
Novinka

€22.85

Popis:

Informácie o výrobku

Značka:sanqia Materiál: non-magnetické nerezová oceľ Farba:strieborná alebo zlatá Technológie: zváranie a leštenie Aplikácia: rodina reštaurácia, bar Hotelová Izba Funkcia: Klasiky čínsky štýl Vonkajší povrch je zrkadlo, leštenie alebo titánu pokovovanie dispozícii Vnútorný povrch je surovín' povrch Vyniká mimoriadne škody odolnosť voči poškriabaniu, kvapky, a hrbole každodenné použitie. Z nehrdzavejúcej ocele vázy pre svadby domov tabuľka dekor módne váza Čína štýl kolo vázy striebro zlato mini malé kovové vázy

Platby 1.Plná platba musí byť uhradená do 7 dní po uvedení vašej objednávky. 2.Budeme sa dodanie tovaru do 3 pracovných dní po obdržaní vašej platby.akceptujeme Alipay,Sme prijať cez bezpečné platobné procesor Escrow. 3.Platba musí byť uskutočnená bezpečné platobné procesor Escrow. 4.Ak nemôžete pozrite sa okamžite po zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní 5.My len loď na Alipress potvrdil adresu Poštovné a odovzdanie 1.Uistite sa, opustiť telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúcemu informácie. 2.Môžete skontrolovať tovar, kde je v tranzite cez sledovanie NIE. Doprava 1.Zabezpečíme zásielky od pondelka do piatku. Doprava zahŕňa obalov a manipulačných poplatkov 2.Trvá približne 30-40 dní (USA,CA,AU).V iných krajinách 40-60 pracovných dní,presný čas dodania závisí od poštových procesu 3.Ak nechcete dostávať svoju víťaznú položka (y) do 30 pracovných dní, prosím zanechať správu alebo E-mail, kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami. oznámenia 1.Na našej webovej stránke všetky výrobky sú materiálne objekt fotografiie, pretože obrázok stroj,blikajúce svetlo, fotografie technológie, ako aj osobné počítače demonštrácia a tak z rôznych dôvodov, čiastočné komodít preukázal farba môže s materiálom objektu niektoré chromatické aberácií, farbu všetky dosiahnutie materiál objekt ako. 2.Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Štítky: čínske, dekor váza, čínska porcelánová váza, gols nehrdzavejúcej ocele, moderný minimalistický okuliare, black váza, keramická váza biela, váza, nerezová váza, čierny kvet váza.

  • Veľkosť: M
  • Číslo Modelu: HP
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Tradičná Čínština
  • Materiál: Kov
  • Funkcia: Stolový Váza

Súvisiace produkty