Zayex 2KS Odznak Držiak Vertikálny Top Load Štyri Karty, Držiak jednotky Pevného Plastu s Ťažkých ozdobná šnúrka na uniforme a zdvíhateľnej kľúča držiteľa
Zayex 2KS Odznak Držiak Vertikálny Top Load Štyri Karty, Držiak jednotky Pevného Plastu s Ťažkých ozdobná šnúrka na uniforme a zdvíhateľnej kľúča držiteľa
Sku: g89360
(2 Recenzie)
Novinka

€13.39 €14.88

Popis:

zayex 2 KS Nového Modelu ID Odznak Držiteľ Prípade Peňaženka s ozdobná šnúrka na uniforme ID Názov Karty Odznak Držiteľ Školy Kancelárske potreby

IDEÁLNE RIEŠENIE PRE VAŠE KAŽDODENNÉ NOSIŤ: je To odznak držiteľ počas týždňa a minimalistický peňaženky na víkendy. Môže obsahovať 1 až 4 Karty, tak kompaktný a elegantný, prehodnocuje svoje každodenné nosiť a zbaví väčšinu. ULTRA TRVANLIVÉ & SLIM : Vyrobený z Vysoko-Kvalitného plastu, hard shell, odolné silu orgán zabezpečí jej dlhú životnosť. Môžete zavesiť ho s ozdobná šnúrka na uniforme, dal si ho do vrecka, alebo spona na odev pomocou priloženého kovovú sponu. NAD HODNOTU : Môžete sa dostať viac, než to, čo ste zaplatili za, 2 ID Odznak Držiak s kovovú sponu + 1 Zdvíhateľnej Odznak Kotúče + 1 Čierna Krku ozdobná šnúrka na uniforme/Popruh; určite balík nad hodnotu.

Ako peňaženky/odznak držiteľ,drží 1 až 4 Karty

Bez ohľadu na to držať s 1 karta alebo viac kariet, oceľová pružina môže držiteľom karty bezpečne.Kovový klip môžete vložiť peniaze.

Viacero spôsobov, pomocou

Môžete zavesiť ho s ozdobná šnúrka na uniforme, dal si ho do vrecka, alebo spona na odev pomocou priloženého kovovú sponu. Odolný dizajn a vysoko kvalitné príslušenstvo, aby naša ID odznak držiteľ trvajúce celý život.

Holding karty spoľahlivejšie a nebude bolieť vaše karty

Nový dizajn drží karty.Anti-scratch dizajn, žiadne starosti o škrabance, ktorý sa dosiahol pri pohybe karty a von. Vyrobené z vysokokvalitného Polykarbonátu plastové hard shell, odolné silu orgán zabezpečí jej dlhú životnosť.

Nad hodnotu

Môžete sa dostať viac, než to, čo ste zaplatili za , 2 ID Odznak Držiak s kovovú sponu + 1 Zdvíhateľnej Odznak Kotúče + 1 Čierna Krku ozdobná šnúrka na uniforme/Popruh. určite balík nad hodnotu.

FAQ

Otázka: Má prísť s ozdobná šnúrka na uniforme?

Odpoveď:Áno.Dostanete 2 ID Odznak Držiak + 1 Zdvíhateľnej Odznak Kotúče + 1 Čierna Krku ozdobná šnúrka na uniforme/Popruh

Q: Má držiteľ má jasné čelo, takže ID môže byť videný a ľahko prijať, alebo von?

Odpoveď:Áno, má jasne predné a veľmi ľahko pre denné používanie.

Otázka: Je tento odznak držiak bloku rfid karty?

Odpoveď: Nie blok RFID karta v cene. Je to ťažká a nie je bloku rfid, dúfam, že sa vám to páči .

Štítky: veľký odznak držiteľ, h zomrie, medic kľúča držiteľa, karta kreditná držiteľ, centrum čiapky, hélium kovov, gumová pečiatka, baseball cap žena, bookend, muž identifikácia držiteľa.

  • Položka Šírka: 2.36 inch
  • Pohlavie: MUŽI
  • Položka Hmotnosť: 100g
  • Názov Značky: YuX
  • Hlavný Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: Občiansky preukaz
  • Položka Druh: Kartu & ID Držiteľov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Dĺžka: 3.9 inch
  • Druh: Odznak Držiteľ
  • Položka Výška: 0.39 inch