2 v 1 Kapsule & Zemi Mini Espresso Prenosný kávovar Teplej a Studenej Ťažba USB Elektrické Kávový Prášok Stroj na Výrobu
2 v 1 Kapsule & Zemi Mini Espresso Prenosný kávovar Teplej a Studenej Ťažba USB Elektrické Kávový Prášok Stroj na Výrobu
Sku: g89636
(0 Recenzie)
Novinka

€43.05 €53.82

Popis:

2 V 1 KAPSULE ALEBO PRAVIDELNÉ KÁVY : To trvá len 30 sekúnd, aby sa pohár extrahovaných, pivo, kávu, ktorá je ešte atraktívnejší, než je obvyklé kávovar v obchode. Ponúka non-jedovaté, potraviny-triedy pre bezpečné a zdravé používať ELEKTRICKÉ AUTOMATICKÉ DIZAJN: Tento prenosný espresso maker je elektrický espresso maker pre ručné stroj automatická extrakcia doma outdoor camping alebo cestovanie. To má USB napájací kábel pre pohodlné použitie, pretože ním možno ľahko pripojiť . JEDNODUCHÝ PRAVIDELNÉ ČISTENIE: Naše kompaktné a prenosné mini espresso kávovar nepotrebujete žiadnu špeciálnu údržbu. Otvorený dizajn umožňuje pravidelné čistenie jednoduché a rýchle. Postavený s odolné proti škvrnám a ultra-tichý chod . CAMPING CESTOVNÉ NOVÉ SKÚSENOSTI : Ľahký vreckový veľkosť dizajn-izolácie pohár. Len 525g hmotnosti. Ultimate pohodlie pre kdekoľvek espresso chuť. Ísť camping alebo cestovanie bez toho, aby opustili svoje espresso doma JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Miesto 1 kopček kávy do filtra koša a pripojenie zásuvky hlavu na to. Otočte telo dolu hlavou do elektrickej zásuvky hlavu. Nalejte horúcu vodu do nádrže potom pripojte ho pomocou hlavného tela. Napokon, stlačte tlačidlo a vyplňte svoj pohár . Kompaktný Elektrický Dizajn pre Automatickú Extrakciu Doma alebo Vonku Mini Vreckový Kávy w/ Naplniteľné Prášok Pohár a Vodná Nádrž 80 ml Kapacita Tento prenosný espresso maker je kompaktné a prenosné mini espresso kávovar, ktorý nepotrebuje žiadnu špeciálnu údržbu. Otvorený dizajn umožňuje pravidelné čistenie jednoduché a rýchle. Postavený s odolné proti škvrnám a ultra-tichý chod. Tento produkt ponúka pohár kvalitného espressa pre vás kdekoľvek, dáva vám väčšiu kontrolu nad svojimi kávy príprava, ktorej výsledkom je kvalitné espresso záber, ktorý poteší aj tých najnáročnejších kávy. Napájaný pomocou priloženého USB napájací kábel.

Prenosné espresso maker má USB napájací kábel pre pohodlné používanie. To je skvelé buď pre domáce použitie alebo pre outdoor camping a cestovanie. Tento prístroj je ľahký s ručnými veľkosť, dizajn a izolačné pohár. Ultimate pohodlie pre kedykoľvek máte espressa chuť. Prášok kôš 8g a vodná nádrž 90 ml sú naplniteľné na 3.0" x 3.0" x 8,5" rozmer. Jednoducho naplňte teplej vody a pridať espresso prášok.

Štítky: barista obchodné kávovar, espresso machin, express kávovary, ručný kávovar na espresso, bles, c1000, kávovar, káva espresso maker, káva machin, mini electric espresso maker.

  • Certifikácia: ROHS
  • Funkcia: ESPRESSO
  • Bývanie Materiál: Plastové
  • Názov Značky: chcyus
  • Kapacita (Šálky): <5 poháre
  • Druh: Espresso Kávovar