Feeder 5V-2A, jack konektora 5,5x2,1
Feeder 5V-2A, jack konektora 5,5x2,1
Sku: g89681
(0 Recenzie)
Novinka

€5.12

Popis:

Feeder 5v 2A 3000mA Konektor DC 5,5x2,1 Kŕmiť svoje Arduino, PIC, AVR, DSP, atď projektov. Tento podávač funkcie 5V, aby 2A výstup cez Typu zapojte konektor DC Konektor 5,5 mm x 2,1 mm.

ZÁRUKA SPOKOJNOSTI

Pre nás nákupné skúsenosti našich zákazníkov je veľmi dôležité. Pracujeme každý deň ju zlepšiť a chceme vašu pomoc. Ďakujeme vám, že hodnoty transakcie, ako objektívne, ako je to možné.

VRÁTI

Pri nákupoch ste súhlasíte s našimi podmienkami, obe poštovné a nákupu.

Prosím, uistite sa, že položka kupujete, je ten, ktorý naozaj chcú alebo potrebujú, v prípade pochybnosti, môžete sa obrátiť na nás, aby sme ho vyriešili, je vhodnejšie, aby sa uistite sa, že pred.

V prípade, že tovar nie je podľa vašich predstáv prepravné náklady sú na vaše vlastné. V prípade vrátenia musí byť vrátený s presne rovnaký, ako bol dodaný v pôvodnom obale a so všetkým príslušenstvom v prípade, že si ich vzal.

Zaručujeme, že z našich zariadení, výrobkov vyjsť v perfektnom stave a dokonale zabalené, aj tak ak sa počas prepravy akýkoľvek výskyt vznikla prosím, kontaktujte nás, budeme spoločne hľadať riešenie, ak je to možné.

ZÁSIELKY.

Všetky výrobky, ktoré sú k dispozícii v našom obchode je preto, že máme v sklade. Väčšinu času produkt vyjde v ten istý deň kúpu. Ak je to zadarmo obyčajnou poštou, sme nemôže zabezpečiť v deň príchodu.

Zásielky nemajú poistenie, tak predávajúci nie je zodpovedný, ak zásielky nedosiahnu svoj cieľ, akonáhle boli vykonané zásielky. Ak chcete zabezpečiť dopravu, pozri príslušné poplatky, ako aj ak máte záujem o iný spôsob dopravy zo Offerors (naliehavé, modrá balík, atď.)

Zásielky na Kanárske Ostrovy môže spôsobiť colné poplatky, sk týchto prípadoch sú kupujúci, ktorý má znášať tieto náklady.

PODMIENKY PREDAJA.

V prípade, že chcete nesúhlasím s nákupom, musíte nás kontaktovať vopred, inak návrat nebudú akceptované.

To má maximálne 14 kalendárnych dní, aby sa návrat.

V žiadnom prípade bude suma bude vrátená, kým výrobok nie je späť v našich priestoroch a je kontrolované a overené. Táto suma sa odpočíta zo prepravné náklady.

V chybné položky, zašleme späť jeden sa rovná alebo jeden z podobných funkcie/rozsah. V prípade zásob rozbitiu, vrátime vám položka suma diskontovaním prepravné poplatky.

Návrat poplatky hradí kupujúci.

Vážime si kúpiť veľmi veľa a dúfam, že sa uvidíme čoskoro znova.

Štítky: 55x21, disk magnet, Konektor, konektor drôt, konektor dc, dc konektor, 5x2 magnet, 12v ac adaptér, konektor electr, conector pin.