Wilkinson Licencovaný 2 Bod Vintage Typ Elektrická Gitara Tremolo Most Chrome Silver pre Strat A Suhr Gitara WOV05
Wilkinson Licencovaný 2 Bod Vintage Typ Elektrická Gitara Tremolo Most Chrome Silver pre Strat A Suhr Gitara WOV05
Sku: g8974
(3 Recenzie)
Novinka

€11.27 €22.53

Popis:

. Most je vyrobené OEM továreň v Číne pod Trevi Wilkinson licencie, patrí k "m rad", to nie je falošný alebo knock-off produkty. . Základová doska a sedlá sú vyrobené z ocele, blok je vyrobený z diecast zinku . String Medzery z E E: 2-1/8" (54 mm) . Medzery medzi záväzné príspevky: 2-13⁄64" (56mm) Informácie o zákazníkoch 1.Fotografie produktov do siedmich dní po odoslaní sa, prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Naše výrobky sú nové produkty, tam bude pracovať personál, množstvo a kvalita pred odoslaním, prosím zákazníkov v pohode. 2. Čína Príspevok Air Mail: 15-60 3 pracovných dní.Ak sa vám nepodarí dostať tovar v rámci prepravnej čas, ktorý sme sľúbili, tovar môže byť stratené.!!Môžete predložiť spor, a vrátime vám po overení. 4.Kladieme veľký dôraz na každý jeden z vašich spravodlivé hodnotenie, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dať chválu, podporujú nás, boli by sme veľmi vďační. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, komunikovať s nami, verím, že akékoľvek rozumné problémy sme mohli rýchlo vyriešiť, prosím, neponáhľajte sa, aby nám zlé recenzie.

5.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: floyd rose tremolo, krk strat, pre gitaru, stojan, peavey floyd rose časti, bridg tremolo, kovové humbucker snímač, gitara ibanez, suhr gitara recenziu, floyd rose, tuner wilkinson.

  • Druh: most
  • Názov Značky: RAMENO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: WOV05

Súvisiace produkty