Deti Dievča Letné nosiť oblečenie, 3-14Y Teen oblečenie sady dresov+nohavice 2ks dievčatá oblečenie sady
Deti Dievča Letné nosiť oblečenie, 3-14Y Teen oblečenie sady dresov+nohavice 2ks dievčatá oblečenie sady
Sku: g89754
(1 Recenzie)
Novinka

€7.64

Popis:

Deti Dievča Letné nosiť oblečenie, 3-14Y Teen oblečenie sady dresov+nohavice 2ks dievčatá oblečenie sady

Výrobky Názov: dospievajúci chlapec oblečenie set sa Číslo modelu: BF004 Špeciálny Dizajn: karikatúra dizajn, prúžok Vhodné pre rodiny sezóna: Leto Veľkosť: 110/120/130/140/150 Vhodný Vek: 3 rokov - 14 rokov Package: 1set patrí 1pc topy+1pc nohavice

FAQ Zákazník Otázku

Q1: Ako na objednávku? A1: Vyberte vzory--Pridať do grafu--Mieste, poradí a usporiadať platby. Q2: Ako umyť novorodenca oblečenie? A2 : Ručné umývanie bude lepší výber Otázka 3: Aký rozmer je to? Opis hovorí, 9, 12, 18 mesiacov, ale tam nie je možnosť vybrať si, akú veľkosť ? Ako vybrať položku potrebujem? A3: Veľkosť 6 -9 Mesiacov, ak vaše dieťa je 6 mesiacov 7 mesiacov 8 mesiacov, 9 mesiacov a nosenie pre vaše dieťa, Ponúkame detské oblečenie veľkosti špecifikácie. Môžete si vybrať vhodné veľkosti od zozname veľkosť. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa veľkosti, môžete nám poslať informácie o veku, výške a hmotnosti, a môžeme vám poskytnúť odborné poradenstvo. Otázka 4: Ako dlho bude tovar usporiadané zásielky? A4: Všeobecne povedané, zobrazenie položiek mať dostatok zásob. Vašu objednávku položka bude usporiadané zásielka v 1-7 pracovný deň po platby vymazané. Ak položka je krátky na sklade, budeme s vami v kontakte, akonáhle je to možné. Otázka 5: Ako sa o dodacie lehoty? A5: 1. Spojené Štáty: ePacket výpisy z Číny (7-12 dní).Rusko: ePacket výpisy z Číny (10 až 30 pracovných dní) 2. Na celom svete: Čína Príspevok Registrované Air Mail. Q6: Aké záruky alebo záruky máte pre detské oblečenie? A6: Sme predávať len vysoko kvalitné výrobky, a máme profesionálne tímy a prísne kontroly, aby zabezpečili, že každý produkt, ktoré predávame, je najlepšie. Sľubujeme, že sa nikdy poslať poškodené alebo chybné oblečenie. Otázka 7: Ako o po-predajný servis? A7: a. Pre prvého podniku,chodník objednávke je potrebné, budete vedieť, či naše kvality spĺňať vaše požiadavky. b. Budeme kontrolovať a zabaliť tovar starostlivo pred odoslaním. c. Každý doprava je zaručené,akonáhle máš tovaru, pozrite si prosím celkovú hmotnosť, a potvrďte jednotlivé kartóny sú nepoškodené. To je veľmi dôležité. d. Akékoľvek poškodenie a chýba na prepravu spôsobom, spýtajte sa, prosím, vyjadriť spoločnosti, aby sa provement a napíšte nám do 24 hodín, sme sa vyriešiť problém. Otázka 8: je Možné objednať položky 10 súprav/ks alebo nad každú veľkosť a každá farba? A8: spýtajte sa, Prosím náš on-line služby. Akciové produkty: 1-7 dní. Zákazku: Vzoriek: 10 dní po detail potvrdené. Hromadná výroba: 20-28 dní po objednávke potvrdené. Sme zreteľom klientov čas ako zlato, tak my sa budeme snažiť, aby dodanie tovaru na čas.

Štítky: lingeri teen oblečenie, dievča nosenie, handričkou dieťa, deti nosiť, dátumy oblečenie teen, lyžovanie oblečenie teen, oblečenie muž teen, dieťa šaty, dieťa nosiť, redgear teen oblečenie.

  • Pohlavie: Dievčatá
  • Číslo Modelu: BF004
  • Golier: Kapucňou
  • Štýl: Móda
  • Oddelenie Meno: Deti
  • Vzor Typ: Karikatúra
  • Položka Druh: Sady
  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • Uzavretie Typ: Pulóver
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná

Súvisiace produkty