Falošné Pectoral Silikónové Svaly Kombinézu Brušnej Zvýšiť Na Tenké Muž Ženy Lesbičky Crossdressing Cosplay Fáze Vtip Rekvizity
Falošné Pectoral Silikónové Svaly Kombinézu Brušnej Zvýšiť Na Tenké Muž Ženy Lesbičky Crossdressing Cosplay Fáze Vtip Rekvizity
Sku: g90111
(0 Recenzie)
Novinka

€127.54 €255.07

Popis:

Falošné Pectoral Silikónové Svaly Kombinézu Brušný Sval Zvýšiť Na Tenké Muž Ženy Lesbičky Crossdressing Cosplay Vtip rekvizity

O materiály Naše silikónové prsia formy produkty prejsť prísnej kontrole kvality, a to prešlo, SGS certifikácie kvality. Spĺňa normy US Food and Drug Administration pre styk s potravinami testovanie. Naše silikónové prsia formy výrobky sú vyrobené zo 100% potravín triedy lekárskeho silikónu, ktorý je najviac kože s ľudskou pokožkou. Podobné látky, netoxická a bez chuti, nie dráždiť pokožku a nebude mať žiaden vplyv na váš zdravotný stav. Pripomienka: Podradné silica môže spôsobiť začervenanie, svrbenie, a vredy na koži, takže by ste nemali vybrať lacné nižšej silikónové prsia formy.

O FARBÁCH

5 farby k dispozícii v Teple pripomienka: farba, zobrazí produktu cez rôzne displeje môžu mať malé chyby. Môžeme sa len snažiť, aby jeho farbu, ako je blízko váš farby pleti, ako je to možné. My nemôžeme robiť svoju farbu 100% rovnaké ako vaše farbu pleti. Nikto nemôže urobiť to, pretože každý je farba pleti budú rôzne, dokonca twin liečby môže mať inú farbu pleti, takže ak farba výrobku dostanete sa líši od pokožky, farby, môžete ho zmeniť cez make-up Pre farbu, môžete použiť nadácie, aby to bližšie k vašej pleti, najmä pre tých, ktorí s tmavo hnedej kože. Prosím, starostlivo vyberať.

O VEĽKOSŤ

Prosím, zmerať vlastnú veľkosť, pred nákupom. Ak vaša veľkosť presahuje 30 cm, prosím, nekupujte to!

O bezplatné miestne vracia

Ak package ste dostali, nie je vhodný pre vás, môžete ho vrátiť. Máme miestnych vrátiť služieb v týchto krajinách, Spojené Štáty americké, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Brazília, Izrael, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty , Poľsko, Holandsko, Taliansko, ak sú v týchto krajinách, si môžete vychutnať zadarmo doprava a vrátiť službu, budete musieť predložiť iba neprimerané vrátiť spor, a potom postupujte podľa pokynov systém vás vyzve na vrátenie balík na svoje miestne servisné stredisko, ak sa služba centrum dostane Do balíka, dostanete plnú náhradu.

O colné odbavenie

Pretože mnohé krajiny majú rôzne právne predpisy, každá položka musí ísť cez colné kontroly z jednej krajiny do druhej. Colné len určuje, že v balení nie je nebezpečný tovar. Toto je zákonná požiadavka všetkých krajín, ale prosím, nebojte sa, ak colný zadržal ju. Stačí len kontaktovať colné a vysvetlite im, že váš produkt nie je nebezpečný tovar. Môžete sa na nás obrátiť. Pomôžeme vám dokázať, že to nie je nebezpečný výrobok, a vy môžete získať balík hladko.

o balenie a dopravu

Naše výrobky sú balené v kartóne a zapečatených balíčkoch. Nikto nevie, čo je vo vnútri, absolútne zaručiť vaše súkromie. Pretože rôzne krajiny majú rôzne colné predpisy, aby ste mohli získať pozemky, na rýchlejšie a bezpečnejšie, máme právo zmeniť spôsob dopravy podľa prepravných podmienok, ale prosím vás ubezpečiť, budeme len vybrať rýchlejšie a bezpečnejšie pre vás spôsob dopravy.

Štítky: falošné svalov t tričko, crossdress cosplay, muž cosplay rekvizity, Prsia Formulár, latex crossdress kombinézu, onefeng prsníka formulár, silicon muž svalov, kombinéza fetish, silikónové prsia doska, prsia kremíka.

  • farba: 6 farieb na výber
  • Nemravný Obrázok: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Výhodou: bezpečné jemné hladké reálny pocit, nič zvláštne vôňa najvyššej kvality
  • pre ľudí: Tenké ľudia Malé hrudníka svalov Žena oblečená ako muž
  • Hrudník hrúbka: 2cm
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: 100% lekársky silikón
  • Číslo Modelu: BSJR
  • Položka Druh: Prsia Formulár
  • Hmotnosť: 1.45
  • Množstvo: 1 ks/box
  • Odolné Rokov: 8-10 rokov
  • Názov Značky: ONEFENG
  • Veľkosť: one size

Súvisiace produkty