Prenosné Skladacie Hliníkové Potreby Na Kempovanie Stolička Oxford Handričkou Skladacia Ultralight Rybárske Stoličky Sedadlá Vonkajšie Voľný Čas Piknik Na Pláži Pro
Prenosné Skladacie Hliníkové Potreby Na Kempovanie Stolička Oxford Handričkou Skladacia Ultralight Rybárske Stoličky Sedadlá Vonkajšie Voľný Čas Piknik Na Pláži Pro
Sku: g90144
(1 Recenzie)
Novinka

€6.53 €8.83

Popis:

Prenosné Skladacie Potreby Na Kempovanie Stolička Hliníkové Oxford Handričkou Skladacia Ultralight Rybárske Stoličky Sedadlá Vonkajšie Voľný Čas Piknik Na Pláži

Funkcie:

1 Rámci tejto skladacie stoličky je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, čo je trvalé a hrdza-dôkaz. To je veľmi vhodný nástroj pre outdoorové aktivity.

2 Tejto skladacie stoličky je vyrobený z vysoko kvalitnej Oxford látky. Plátno je silné a odolné, oteruvzdorné a roztrhnutiu-dôkaz, a má dlhú životnosť.

3 Toto skladacie kreslo má silnú podporu a vynikajúci dizajn, celé kreslo je ergonomicky navrhnuté tak, aby vám umožní vychutnať viac pohodlné čas.

4 Toto skladacie kreslo je ľahké držať a nosiť, skladacia konštrukcia, plus ľahká textúra, takže toto kreslo je veľmi pohodlné na používanie a prepravu.

5 skladacie stoličky podporu možno zložiť na polovicu, tak dlho, ako je podpora vytiahol a na jar lano je vidieť, potom skladanie podporu a kreslo možno zložiť do veľmi malých stoličky pre jednoduché skladovanie a prepravu.

6 Toto skladacie kreslo má rôzne farby na výber, môžete si vybrať vhodnú farbu podľa svojich preferencií, zároveň táto stolička je vybavená rovnakej farby skladovanie taška ako stolička, jednoduché rozlíšiť medzi produkty, veľmi pohodlné použitie.

7 Táto skladacia stolička má široké spektrum použitia, horolezectvo, rybolov, camping a iné aktivity v prírode, bez ohľadu na to, kde skladacie kreslo je veľmi pohodlné použitie, to je pohodlné a praktické vonkajšie nástroj.

Špecifikácie:

Jednorazové:Nie

Materiál:Zliatina Hliníka,Oxford Handričkou

Štýl:Vonkajšie

Druh:Stoličky/ Lehátka

Téma:Šport

Športové Typ:Turistika,stanovanie,piknik,cestovanie,horolezectvo

Hmotnosť:211g

Preložte:Áno

Zložiť Veľkosť:12x23x3cm

Rozvinúť Veľkosť:23x13x25.5cm

Nosná:Až 100 kg

S Sklápateľné Operadlo, alebo Nie:Nie

Poznámka:

1 nepoužívajte zemi, keď je nerovnomerné alebo chvenie, keď si rozložte na stoličke.

2 sa nemusíte krok na vašej stoličky alebo ju zasiahnuť.

3 Nikdy zložiť ruky, keď skladacie alebo rozvíjajúce stoličky.

4 Keď sa používa na morskom pobreží, bude výrobok poškodený kvôli obsahu soli. To bude uchovávať po čistí a suší po použití.

Package zahrnuté:

1x vonkajšie skladacie stoličky

Štítky: široký skladacie stoličky, stolička zložiť, pláž stoličky zložiť, skladacia stolička veľké, tábor stoličky vonkajšie, rybárske sedadla hrudníka, skladací stojan sedadla, ta skladacia stolička, stolička piknik, junior skladacie stoličky.

  • S Sklápateľné Operadlo alebo Nie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Kemping Kreslo
  • S Vytiahnuť Návnada Zásobník alebo Nie: No
  • Preložte: No
  • S objímky, alebo Nie: No

Súvisiace produkty