Módne šperky 2020Gold-farba dlhé hojdačka ženy S dizajn v tvare náušnice, módne svadobné party v Brazílii
Módne šperky 2020Gold-farba dlhé hojdačka ženy S dizajn v tvare náušnice, módne svadobné party v Brazílii
Sku: g90206
(2 Recenzie)
Novinka

€5.66 €15.31

Popis:

Vitajte v Našom Obchode

Špecializujeme sa na šperky dizajn a výroba.

Všetky tovary, ktoré sú konkurencieschopné ceny,

Najlepšie kvalitné,

Prosím, neváhajte a nákup

Máme vlastné šperky z výrobných závodov, v guangzhou, Čína. Sme schopní prispôsobiť všetky šperky dizajn. Veľkoobchodníci, prosím kontaktujte nás a tešíme sa na podnikanie s vami.

Vysvetlenie: náhrdelník má šišky na konci upraviť náhrdelník Dĺžka, môžete prepojiť šišky podľa vašich potrieb. Prosím, nebojte sa o veľkosť náhrdelník

1. Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete vaše položky,ale budete musieť zaplatiť za návrat poštovné náklady 3. Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na Golstroj.sk, alebo pošlite nám e-mail,Budeme reagovať na vás do 24 hodín,do 36 hodín počas víkendov Náš pracovný čas: 8:30 hod. do 10:30 PM 1. Ponúkame doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL, alebo Čína Príspevok Na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky: 2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie. DOPRAVCA ODHADOVANÝ ČAS SLEDOVANIA ODKAZ Čína Príspevok Air Mail(objednávka > $5) 25-60 pracovných dní Golstroj.sk Standrad Dopravy(objednávky > $5) 25-60 pracovných dní Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus(aby EMS doprava Zadarmo (kontaktujte nás) 8-12 pracovných dní DHL Doprava Zadarmo(objednávka > $200) 3-8 pracovné dni 1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd , radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Štítky: sladké bielizeň ženy, horúce sladké, sleepweat, mtb hovoril, dospelých pettiskirt, enduro motora, junxi, triumf ženy, kačica motora, E219.

  • Štýl: Klasické
  • Položka Druh: Súpravy Šperkov
  • Číslo Modelu: 12
  • Názov Značky: longqu
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Tvar\vzor: Kvapka Vody
  • Šperky Nastaví Typ: Náhrdelník/Náušnice
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Príležitosti: Strana

Súvisiace produkty