DOSKA VÝŤAH Epoxidové Vstrekovacie Čerpadlo epoxidové vstrekovanie premium Polyuretánovej Peny Dual Prvok! OBLEK ! Crack Vstrekovanie
DOSKA VÝŤAH Epoxidové Vstrekovacie Čerpadlo epoxidové vstrekovanie premium Polyuretánovej Peny Dual Prvok! OBLEK ! Crack Vstrekovanie
Sku: g90364
(2 Recenzie)
Novinka

€334.81

Popis:

BEZDRÔTOVÉ DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE NOVÝ PRÍCHOD!!!

PRED : JEDEN ČLOVEK INJEJECTION, ĎALŠÍ MUŽ PREVÁDZKY VŔTACÍ VÝKON:

TERAZ: JEDEN ČLOVEK FUNKČNÝ NA VŠETKÝCH!! ULOŽIŤ VAŠEJ PRÁCE, KAŽDODENNÉ!!!

1:1 Duplex!!!

EPOXIDOVÉ VSTREKOVANIE , POLYURETÁNOVÁ INJEKTÁŽ

Vŕtačka DeWHCT 110V~240V 50/60HZ 710W!

Výkon Adpator f alebo Spojené Štáty americké, Kanada, veľká Británia, Španielsko, Austrália, Brazília, Čile, Rusko, Indonézia, Thajsko, Filipíny, Japonsko!!!

+A10 Nové! Sweeden Dizajn Hliníkové Gumy Baliarne 13*92mm 100ks

+Ochrana Glassess 5 ks

Čistá Hmotnosť 15.5 Kg

Max. Výstupný Tlak: 15000psi

Reštartujte Tlak: 3000~10000psi

Maximálny Praskla Tlak vysokotlakové Potrubie: 10000 PSI Bezpečné Rozsah Prepnutie Ventilu:18000 PSI

Naše Vŕtať DeWHCT používa 100% nové medené drôty a vysoký stupeň laminácia oceľ Vrták, od rovnakého výrobcu OEM factory METABO, To je slušné Medený drôt Vŕtať HODNOTA USD95 . (Zákazník musí pôvodu vŕtačka METABO, len pridať USD4 , prejdite na odkaz tam za ceny zodpovedajúce)

Prečo menšina obchod sa čerpadlo kompletný cena menej ako USD100?? Pretože ich vŕtačka je falošný drôt/hliníkový drôt blbosť core hodnotu len USD15, aktuálne napájanie menej ako 400W slabý moment v prevádzke, horšie jej hliníkovým jadrom vŕtať poruchy/napáliť zvyčajne 45 dní prevádzky.

Slušnú kvalitu produktov náš imunitný zákazníkov z mnohých problémov.

NAŠE OCEĽOVÉ HADICE sa nemusíte výbuch, iné dodávateľa plastové hadice výbuch každý mesiac. AK niektorý z NAŠICH OCEĽOVÉ HADICE PRASKLA počas štandardnej injekcie , Zbožňovanie, INC KOMPENZOVAŤ 5 POČÍTAČOV obsahuje poštovné!!!

POXY VSTREKOVACIE ČERPADLO POLYPOLYURETHANE VSTREKOVACIE ČERPADLO Efektívne pre Dom, IZBA crack opravy PU&Epoxidové aplikovať

Pre kombinovanú dopravu s Adoration_Inc čerpadlá alebo iné príslušenstvo, Pls, aby "kúpiť" a potom v Golstroj.sk, ale nemajú vplyv "platba" , spýtajte sa nás na zľavu a prepravné náklady cut TERAZ!!! Sme továreň na priame dodávanie po celom svete.

- Veľmi cenovo dostupné dve zložky čerpadlo systému

- Húšti na 1:1 pomer

- Môže byť použitý ako 1 Komponent Systému

- Kompaktný & Robustný Dizajn

- Ťažká pre každodenné použitie

- Ľahký

- Jednoduché použitie, clean & údržba

- Manometre

- Násypky zahrnuté

- Hadica Sada (mechanické baliarne verziu), ktoré sú zahrnuté

Hopper, Piesty, Hadice, Ventil, Trubice, Gumová Lopta na Jar atď. Všetky Časti:

Kontaktná Osoba:Eric Žuť Whatsapp:+86 13983390012 Skype:godblessjoyee

SME VÝROBKU, VÝROBNÉ zameranie na zákazníka skúsenosti improvment !!!

Prišli ste na SPRÁVNE ZDROJ ,Adoration_INC poskytuje obchodné triedy, profesionálnej kvality

konkrétne opravy a hydroizolácie, výrobky, zariadenia a príslušenstvo pre komerčné a rezidenčné aplikácie

Popis Produktu

Funkcie

Prenosné telo, ľahko sa prenáša & údržba (byť schopný udržiavať počas mieste prevádzky). Môžete vedieť, či miešanie je aj alebo nie, keď pohár sa používa, vyhnúť neúplné kalenie spôsobené nerovnomerným použitie materiálu. Podrobnosti

Prevádzková poloha:

1. Rýchle vodotesný povlak pre tunel, vonkajšie steny, podlahy, strechy, metro a pod.

2. Posilnenie konštrukcie pre nosníky a sádry

3. Tepelné izolácie, tepelné zachovanie, ochranu vrstvu nepremokavé, náter pre vonkajšie steny a strechy .

- nie je uvedený vo vyššie kreslenie, ale Hadica Sada (mechanické baliarne verzia) sú zahrnuté v našich balíka.

Použitie:

A + B agent samostatne vlieva do krmiva pohár. Po prvé, vložte double-liquid ihly zamknuté, štart spínač napájania a aplikovať vody-tesniaci prostriedok do tela pre únik zastavení & výstuže. Pri striekaní Double-liquid pena zástupca, kompresor musí byť otvorená nepretržite, vyhnúť sprísnenie & jam striekacích trysiek. Či sa prevádzka povrchovej striekacích je čisté alebo nie, závisí od hrúbky povlaku. Sprej priamo sprej na textílie na povrchu konštrukcie 2 ~ 3 pass. Druhý ťah striekanie je po ukončení kôrnatenie prvý postrek.

Funkcie:

S sofistikovaných a riadne dizajn, ľahko sa prenáša a prenosné, špeciálny materiál odolný proti opotrebeniu, DN-999 vysokotlakové uzávery & rozprašovacie stroje sú úspešne vyvinutý Adoration_Incl. Tiež, to vylučuje predchádzajúcich mnoho chýb a je profesionálny stroj na posilnenie konštrukcie, únik zastavením, striekanie na hlavu odolných materiálov s rýchlu demontáž, ľahké udržiavať & super vysoký tlak. Časti stroj nie sú deformované, keď sa injekčne. Okrem toho, že sa dá vyhnúť nepríjemnosti ťažké stroje pre pracovníkov a je najlepším nástrojom pre osoby, ktoré pracujú na profesionálnej vody-tesniaci projektu.

Štítky: face lift, edward hopper, pu pena spray gun, poron polyuretánovej peny, polyuretánu prenos čerpadla, acoust peny, pena na striekanie zbraň, polyuretánu postrekovač, tmel sprej, pena pu.

  • Typ Napájania: elektrické
  • Pohár Objem: 2 L * 2 násypky
  • Použitie: Renovácia Tím
  • Číslo Modelu: DR-999
  • Názov Značky: ZBOŽŇOVANIE
  • Druh: Vysokotlaková Pištoľ

Súvisiace produkty