5 KS 12mmx700mm Plastové Nylon Kábel Kravatu Dvojité Pracky putami na rukách Zip Kravatu
5 KS 12mmx700mm Plastové Nylon Kábel Kravatu Dvojité Pracky putami na rukách Zip Kravatu
Sku: g90415
(1 Recenzie)
Novinka

€4.17 €6.42

Popis:

5 KS 12mmx700mm Plastové Nylon Kábel Kravatu Dvojité Pracky putami na rukách Zip Kravatu

Funkcia:

1, Zip Kravatu Handcuff je obľúbená u mnohých zákazníkov,200KGS Ťažká,To je 5 Pack Dvojité Zamykanie Dispozícii Flex Obmedzenia, je ľahko použiteľné a jednorazové.

2, Tieto nie sú obvyklé kôš veľký väzby! Vyrobený top presadzovania práva dodávateľ, tieto Jednorazové Zips, Manžety sú priemyselnú silu rýchly-tie obmedzenia. Tieto kábel väzby môžu byť použité v ľubovoľnom počte situácií volanie na nejaké unáhlené otroctva. Skvelé pre základné zápästí alebo členku obmedzenia alebo rýchle a bezpečné hogtie; tieto plastové káblové zväzky dostať zviazaný zábavy!

3, Ak čas, ktorý chcete upraviť a zámok štandardný kožené putá nie je váš štýl, alebo stačí potlačiť svoje feisty partner v zlomku sekundy, je to nástroj pre vašu box.

4, Jedna Veľkosť Vyhovuje Najviac. Plne Nastaviteľné,12*700 mm,Tensible Silu 200KGS

Mnoho aplikácií pre domáce, vonkajšie športové, kancelárie, garáže, dielne, polícia, atď 1/2 palca široké, 27.5

cm dlhé, Ťažkých sila: 3 mm hrubé

5, vezmite PROSÍM na VEDOMIE: je to len o tom, že tieto nie sú tak bezpečné, ako pravidelné putami na rukách., ak ste ju používajú v súvislosti s bezpečnosťou pracovných miest alebo na presadzovanie práva, používať s opatrnosťou. To je dobré, ak sú uniknúť umelec a vedieť, ako ich otvoriť

Špecifikácia:

Dĺžka: 27.5 palec alebo 700 MM

Šírka: 0.47 palcov/ 12 mm

Hrúbka: 0.04 palec/ 1mm

Farba: Čierna/ Biela/ Žltá

Package zahrnuté:

5 KS x Zip Kravatu

Štítky: zip kravatu handcuffes, nylon kábel kravatu hnedá, zips kravatu, nylon žena, plastové nylon sito, nylon zásob, handcuff kľúč, handcuff kravatu, 1 zip kravatu, háčik slučky magic pásky.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)