SONOFF BASICZBR3 Zigbee DIY Smart Switch Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Modulu Prepínačov Pracuje S Alexa SmartThings Rozbočovač Pre Smart Home
SONOFF BASICZBR3 Zigbee DIY Smart Switch Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Modulu Prepínačov Pracuje S Alexa SmartThings Rozbočovač Pre Smart Home
Sku: g90470
(2 Recenzie)
Novinka

€9.48 €13.35

Popis:

SONOFF BASICZBR3 - Zigbee DIY Smart Switch

Kompatibilné s Amazon Alexa. Pracuje s SmartThings hub . Nastaviť východom a západom slnka rutinné ak chcete zapnúť alebo vypnúť svetlo. Hands-free ovládanie hlasom. Plán zariadení zapnuté alebo vypnuté. Zapnite alebo vypnite svetlá na základe vašej polohy. Prispôsobenie zariadenia na spustenie zariadenia.

Prehľad

SONOFF BASICZBR3 je prvý SONOFF ZigBee DIY Smart Switch, ktorý spája SmartThings hub ovládať všetky pripojené spotrebiče cez SmartThing APLIKÁCIE na iOS/Android telefóny na prístup izby, scény, členov alebo automations režime na vybudovanie inteligentného domu. Bez problémov funguje s Amazon Alexa platformy vrátane ZE39KL Echo Plus, Echo Štúdio, DW84JL 2nd Gen Echo Ukázať & L9D29R 2nd Gen Echo Plus, priamo spárovať s ZigBee smart switch cez vašu hlasovú, stačí povedať: "Alexa, nájsť zariadenie" a vidieť.Plus, viac aktivácii podmienok, ako sú plánovanie, zariadenia, umiestnenie a alarm môže byť použité, aby sa pripojené spotrebiče s Zigbee smart switch aktívne alebo neaktívne. Postupujte podľa SONOFF ZigBee smart switch začať nový smart home cestu!

Pracuje S Amazon Alexa

Tento produkt pracuje s Amazon Alexa. Môžete požiadať Alexa ak chcete ovládať prístroj pomocou nasledujúcich hlasové povely. Vezmite prosím na vedomie, že len v USA/UK anglický a nemecký hlasové povely sú podporované teraz.

Vyskúšajte tieto vety ( {názov_zariadenia} by mal predstavovať názov váš prístroj):

Alexa, zapnite {názov_zariadenia}

Alexa, vypnite {názov_zariadenia}

Alexa, zase {názov_zariadenia} vypnúť

Alexa, zase {názov_zariadenia} na

Alexa, schalte Gerätename ein

Alexa, schalte Gerätename aus

Funkcie Podporuje sieť WiFi. Podporuje sledovanie stavu: stav zariadenia včas poskytol na EWeLink. Podporuje diaľku zapnúť alebo vypnúť pripojené spotrebiče/svetlo. Podporuje max 8 povolené plánované/časovač/slučka merače času pre každé zariadenie. Podporuje mnoho WiFi smart prepne na jeden chytrý telefón. Pracuje s Amazon Ozvena, Echo Bodka, Amazon Ťuknite na položku Pracuje s Domovská stránka Google Pracuje s Google Hniezdo Špecifikácia Napätie: 90-250v AC(50/60Hz) Max prúd: 10A Max Príkon: 2200 w Rozmery: 88*38*23 mm (L*W*H), Farba: Biela Vlhkosť: 5%-90%RH, nekondenzujúca Frekvencia: 2,4 Ghz, operačná Teplota: 0 ° C-40ºC(32°F-104°F)

Ako nainštalovať Sonoff WiFi prepínač bezdrôtovej komunikácie?

Príprava: vypnite všetky súvisiace elektriny zdroj prvý.

Upozornenie: príkon L N káble musia spojiť, "INPUT" strane. Elektrina výstup L N káble musia spojiť, "VÝSTUP" na strane. Nezabudnite NEMAJÚ mylný smeroch!

Keď pripojiť Sonoff na domáce spotrebiče(v 2200W), vlastne dva koncové konektor, porty na "VSTUP" sa môže pripojiť k vstupu kábla L a N náhodne, a "VÝSTUP" sa môže pripojiť na výstup kábla L a N náhodne. Ale v snahe vyhnúť sa z všetky bezpečnostné problémy, prosím, strickly postupujte podľa pokynov vedenia pripojenia a dopĺňa takto:

O Shippment

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.Robíme shippment v 2-15 dní po zaplatení overenie.

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné odkladu.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6 z Dôvodu zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

7 nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo impot dane.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifické dôvody pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. VÍŤAZNÁ CENOVÁ PONUKA. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: sonoff, mini sonoff, smart home, prepínač zigbee, sonoff basiczbr3 zigbee, prepnite položku wifi, aqara, homekit prepínač, sonnoff, sonoff snzb 03 zigbee senzor.

  • Podporuje WiFi siete: Áno
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Číslo Modelu: basiczbr3
  • Rozsah napätia: AC 100-240V 50/60Hz 10A
  • farba: Biela
  • Funkcia Načasovanie: Áno
  • Max. Príkon: 2200 W
  • Pracuje s: Alexa SmartThings hub
  • Druh: WiFi Bezdrôtové Smart DIY Prepínač
  • Názov APLIKÁCIE: eWelink
  • Názov Značky: sonoff
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Frekvencia: 2.4 GHz
  • Fotoaparát Vybavený: No
  • zigbee: IEEE 802.15.4 2,4 GHz

Súvisiace produkty