Prenosné Silikónové Skladací Pohár Viečka Pohár Nastaviť Opakovane Použiteľné Kontejnery Na Šálku Kávy Skladací Cestovný Hrnček Pre Domáce
Prenosné Silikónové Skladací Pohár Viečka Pohár Nastaviť Opakovane Použiteľné Kontejnery Na Šálku Kávy Skladací Cestovný Hrnček Pre Domáce
Sku: g90581
(0 Recenzie)
Novinka

€3.43 €5.71

Popis:

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Farba: Multicolor

Kapacita: 9.22 uncí (270 ML)

Pred Skladanie: Horný Priemer: 3.74 cm; Dolný Priemer: 1.77 palcov; Výška: 3.35 palcov

Po skladanie: Výška: 0.59 V; Teplotný Rozsah: -40F na 480F

Funkcie:

Ekologické a rešpektujúci životné prostredie: vyrobené z potravín-silikónu, je ľahko čistiteľné, bez chuti, šetrné k životnému prostrediu, odolná a je opakovane použiteľný.

Jemných prenosný skladací dizajn: ľahký a sklopný dizajn, úspora priestoru, len 0.59 palcov po skladanie, malé rozmery a nízku hmotnosť. Vhodné pre vrecká, náprsné tašky, batohy, kufre, ideálne pre výlety do prírody, camping, výlety a športové aktivity.

Vynikajúci výkon: možno pozastaviť, lano, super prenosné. Pochopiť rýchlo meraním vo vnútri pohára. Nehrdzavejúcej ocele, okraj pohára je viac prispieva na pitie. Zatvorte kryt chrániť pred prachom.

Veľkosť informácie: Kapacita 9.22 uncí (270 ml). Ohýbanie, top je 3.74 cm v priemere, v spodnej časti je 1.77 cm v priemere a 3.35 centimetrov na výšku. Po skladanie, výška je len 0.59 V a teplota je -40F na 480F.

Balenie Obsahuje:

1 x Silikónové Skladací Pohár s Vekom

Štítky: šálku kávy skladacia, box cínu, môže cínu, zbaliť pohár, káva hrnček prenosné, šálku kávy cestovanie, pliant silikónové pohár, veko hrnček, skladacie silikónové pohár pet, šálku kávy prenosné.

  • Materiál: Silikónové
  • Štýl: Európa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty