GYTB Wc Kefa A Držiteľ Inovované Moderný Dizajn Odolný Búda-Zadarmo Štetiny A Dlho Ťažkých Rukoväť Wc Misa Kefa Fo
GYTB Wc Kefa A Držiteľ Inovované Moderný Dizajn Odolný Búda-Zadarmo Štetiny A Dlho Ťažkých Rukoväť Wc Misa Kefa Fo
Sku: g90892
(0 Recenzie)
Novinka

€7.69 €9.73

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

WC KEFA S DRŽITEĽ má veľmi populárne biele Moderný Dizajn s nerezovej ocele, pokovované rukoväť. Ťažké dosť ľahko čistiť. Vyzerá dobre v každom kúpeľňa so všetkými farbami. Pôjde dobre vedľa wc. Budete chcieť jednu z týchto pre každý kúpeľňa vo vašej domácnosti.

MÄKKÉ, HUSTÉ ŠTETINY sú dlhé a schopný čistiť veľmi rýchlo. Len pár oháňa s týmto štetcom a wc budú v čistote. Nerezový kruhový splash guard chráni vaše ruky od vody a čistiacich roztokov. Je to jednoduchšie, rýchlejšie spôsob, ako udržať vašu kúpeľňu šumivé a zdravé.

DLHO 15 palcov RUKOVÄŤ umožňuje čistenie bez toho, aby stoop alebo ohnúť v nepríjemnej polohe. Z nehrdzavejúcej ocele nebude hrdze, koróziu, alebo prístav baktérií, plesní a choroboplodných zárodkov. Ľahko sa čistí. Štetiny sú dostatočne mäkké na čistenie dobre aj bez škrabkanie vašej misky, alebo spôsobuje nosenie.

BIELY ŠTETEC DRŽITEĽ drží štetec vo vzpriamenej polohe a z dohľadu. Vyzerá skvele vedľa wc zodpovedajúce bielej farbe najviac porcelánové misy. Pomáha držať štetec bez prachu, nečistôt a pôstne byť čistá a pripravená na ďalšie použitie.

farba: Biela

Materiál: PP+nehrdzavejúcej ocele

RÝCHLEJŠIE, JEDNODUCHŠIE A SPÔSOB, AKO VYČISTIŤ TOALETY

s týmto prémiovým dizajnom wc kefa s držiteľa. Je to v modernej atraktívne biele s lesklé striebro z nehrdzavejúcej ocele, rukoväť z nerezovej splash guard. Je to robustná oceľová s nehrdzavejúcej povlak pre profesionálne ochranu a čistotu. Nerezová nebude hrdze alebo koróziu a je veľmi ľahko sa čistí.

15 palcový RUKOVÄŤ

robí jednoduchšie čistenie bez toho, stoop spôsob, ako viac. Šetrí váš chrbát od stresu a pritom lepšiu prácu, kefovanie preč nečistoty a škvrny. Mäkké, husté štetiny sú dlhé, takže môžete získať viac čistenie vykonané jedným prstom. Si všimnete rozdielu hneď. Čistenie trvá menej úsilia a stáva príjemnejšie.

ŠTÝLOVÁ BIELA FARBA

a elegantný designlooks skvelé prakticky vo všetkých kúpeľniach. Ide s akúkoľvek farebnú schému alebo dekor. Vyzerá prefekt, ak sú umiestnené vedľa biela wc misa. Držiteľ obchody kefa z dohľadu pri zachovaní to presne tam, kde ju potrebujete. Funguje aj pre odpojiť a wc rýchlo.

Obsah Balenia

1* Wc Kefa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Robíme žiadna záruka, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

Štítky: wc wc kefa, váza wc kefa, kefa wc kefa, zviera wc kefa držiteľ, hrdzaveniu wc kefa, gala wc kefa, silicom wc kefa, záchodové kefy wc kefa, metell wc kefa, prasa wc kefa.

  • Kefa Typ: Odolné Typ
  • Názov Značky: ACAMPTAR
  • Pohár Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: Wc Kefa
  • Držiteľ Povrchovej Úpravy: Mosadz
  • Materiál: Iné