1 Meter 15*2 mm Samolepiace Pružný Magnetický Prúžok Gumy Magnet šírka Pásky 15 mm hrúbka 2 mm
1 Meter 15*2 mm Samolepiace Pružný Magnetický Prúžok Gumy Magnet šírka Pásky 15 mm hrúbka 2 mm
Sku: g90937
(3 Recenzie)
Novinka

€4.24 €4.71

Popis:

Popis

Magnetické Pásy s samolepiace,

Materiál: Izotropné Gumy magnet,jeden magnetický povrch,s manželskou strane lepidlo

Veľkosť: 15*2 mm (šírka 15 mm hrúbka 2 mm, dĺžka)

Atrakcie: 70g/m 2

Vlastnosti: Pružné, ľahko rezať, veľký mateiral pre KUTILOV, magnety na chladničku, youcan použiť na opravu pictues/poznámky k white board/ chladnička dvere,a tak ďalej. Temná strana je magnetická; biela strana je samolepiaca.

Tipy

1. Magnetický prúžok je slabé magnetické . Je silnejší, magnetizmus by byť lepšie. Väčšiu kontaktnú plochu, tým viac stabilné to bude priťahovať. Nemôže niesť hmotnosť.

2. Obojstranné pásky na magnetický prúžok nemožno použiť dvakrát. Magnetický povrch môže byť použitá opakovane. 3. Magnetické pásy by mali byť použité pri izbovej teplote tak, aby vplyv magnetizmu alebo viskozita lepidla.

1. NdFeB magnety sú predávané veľkosti, meranie jednotka mm, prosím, upozornenie veľkosť. 2. Súvisiace elektronické výrobky, napríklad pre bankové karty, mobilné telefóny, kardiostimulátorom, atď., sú ľahko uskutočniť v NdFeB magnetmi, prosím zachovať určitú vzdialenosť, aby sa tak predišlo zbytočným stratám. 3. NdFeB magnety sú krehké, charakteristiky sú ťažké a krehké, najmä veľké výrobkov, pásy a tenké plátky, samostatné magnet, prosím, pozorne shift prekvapené, nesmie zlomiť pevný vypáčte, aby nedošlo k poškodeniu výrobku alebo poškodená , Oddelené zachovať určitú vzdialenosť, tak, aby ste sa nedotkli kolízie, poškodenie výrobku, alebo dokonca nebezpečné. 4. NdFeB magnetmi povrchové úpravy ochrany, s určitým antikoróznych odolnosť voči korózii, ale

ak nie je použité v čase, dbajte na to, aby od vysokej teploty a korozívnom prostredí.

Štítky: blok magnet hračka, papier s magnetickou páskou, magnet neodýmu, magnet gumový, kobercové pásky, 2 2 mm magnet, holé magnetické, sada magnetov vyhľadávania, neodýmu magnety kocka, Magnet.

  • Číslo Modelu: 15*2 mm
  • Tvar: CIEVKA
  • Kompozitné: Neodýmu Magnet
  • Názov Značky: U-JOVAN
  • Aplikácia: Priemyselné Magnet
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: MÄKKÉ

Súvisiace produkty