Štetina Vlasov Kefa Detangler Špirála Styling Nástroj pre Dlhé Husté Vlnité Vlasy FK88
Štetina Vlasov Kefa Detangler Špirála Styling Nástroj pre Dlhé Husté Vlnité Vlasy FK88
Sku: g91025
(1 Recenzie)
Novinka

€4.61 €6.14

Popis:

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Štetina Vlasov Kefa Detangler Špirála Styling Nástroj pre Dlhé Husté Vlnité Vlasy FK88 Popis: Funkcia:

Tajomstvo Zdravé, Hladké & Lesk na Vlasy Tento sušič na štetec kombinuje prírodné kanec štetiny a nylonové štetiny jedinečným spôsobom. Kanec štetiny pomôžu šíriť vlasy mazu oleje z vlasovej pokožky, celú cestu dole na vlasy hriadeľ pre zdravý vzhľad vlasov a prirodzený lesk

Jemne Stimulujú & Masáž Pokožky hlavy - Každý kefa na vlasy je vybavená s oblým nylon kolíky. Loptu-skončil nylon kolíky kefa hlboko do vlasov, jemne stimuláciu a masáž pokožky hlavy, zvýšenie krvného obehu a môže dokonca prispieť k rastu vlasov.

Rýchle Sušenia Fénom - Každý hairbrush výhody z batériovej barel. To umožňuje až 50% viac prúdenie vzduchu od rana na vlasy a rovnomerne rozvádza teplo, aby sa vlasy suché rýchlo a narovnať. Zanecháva vlasy mäkké, hladké a sleak. V rovnakom čase, kanc štetiny výťah vlasy na pravej korene na pridanie hlasitosti

Práca pre Všetky Typy Vlasov : Tento kanec štetina vlasy, kefa, funguje na všetky druhy typy vlasov. Či sú muži alebo ženy, či máte suché, mokré alebo jemné, normálne, plné, hrubé, kučeravé vlasy, budete prekvapení, ako bez námahy kefa kĺže cez vaše vlasy. Je to skvelý doplnok pre vaše toaletný stolík!

Skvelý Darček: Hľadanie premyslené darček nie je nikdy jednoduché. Tento kanec kefkou bude ideálny darček pre každého, kto chce zlepšiť kvalitu a zdravie svojich vlasov, či dáte to na narodeniny, Deň matiek, Vianoce, alebo akejkoľvek inej príležitosti.

Špecifikácia:

Materiál: ABS, Štetina

Veľkosť: 25 x 7 cm

Qty: 1pc

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Funkcia: Detangle, masáže, rýchle sušenie

Balenie Obsahuje: 1 x Kefa na Vlasy

Štítky: surviv nástroj, keychain nástroj, výchova k demokratickému občianstvu výstroj, keychain multitool, výchova k demokratickému občianstvu, pocket tool, multifunkčný nástroj, vonkajšie nástroj, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu, multi nástroj plier.

  • Názov Značky: Stookits
  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • Veľkosť: S

Súvisiace produkty