Cyclone Priemyselného Prachu A Zberateľ Sn50 Kužeľ Priemyselného Prachu A Zberateľ Cyclone Jemný Prach Zberateľ Filter Prachu Kolektora
Cyclone Priemyselného Prachu A Zberateľ Sn50 Kužeľ Priemyselného Prachu A Zberateľ Cyclone Jemný Prach Zberateľ Filter Prachu Kolektora
Sku: g91033
(0 Recenzie)
Novinka

€9.69 €12.92

Popis:

Funkcie:

Statická elektrina je generovaný počas prevádzky. Na predchádzanie výbojom statickej elektriny, použite tri-core napájací kábel s uzemňovacím. Tiež ho použiť v prostredí, pod 80C.

Na zabezpečenie bežného používania vietor prach, zberateľ, nasávaného vzduchu objem nasávací otvor by mal byť väčší ako prach vstup výške, inak fenomén "ashing" dôjde.

Nie je dovolené pochovať nasávací otvor v popol. Ak to je možné, prachu kolektorový okruh môžu len vypúšťanie prach z ventilátora, pretože nie je tam žiadny vzduch alebo vzduch, obsah je príliš malý.

Priemer zodpovedajúce rovno potrubia je väčší ako vnútorný priemer zberačom prachu. Pri montáži, po prvé tepla zberačom prachu, plynové potrubie, potom vložte rovné rúry, a opraviť to po vychladnutí.

Popis:

Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov pre dlhú životnosť.

Špecifikácie:

Podpora napájania: ≥750w

Podpora objem vzduchu: 80-180m3/h

Podpora tlaku vetra: 1.8-38kPa

Farba:biela

Materiál: HDPE

Package Zahrnuté:

1*Priemyselného prachu a zberateľ

Poznámky:

1. Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položku môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie.

2. Vzhľadom na svetelné efekty, nastavenia monitora, atď. Mohli by tam byť nejaký mierny rozdiel vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Štítky: oloey vysávač, prach hadice, 1 kus cyclone prachu zberateľ filter, roztočov vákuum, veľká cyklónová, jednoduché prachu., motor roborock s50, xiao dreame v9 vysávač časti, úlet prachu kolektora, prach sn50t3.

  • Druh: Vysávač Časti
  • Vákuová Časť Typ: Filtre
  • Číslo Modelu: Cyclone Priemyselného Prachu A Zberateľ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: Biela

Súvisiace produkty