Myobrace Interceptive Triedy III i-3 tréner/Pôvodné MRK I-3 Ortodontická Zuby Tréner
Myobrace Interceptive Triedy III i-3 tréner/Pôvodné MRK I-3 Ortodontická Zuby Tréner
Sku: g91065
(1 Recenzie)
Novinka

€84.95

Popis:

Myobrace Interceptive Triedy III i-3 tréner/Pôvodné MRK I-3 Ortodontická Zuby Tréner

AKO I-3® FUNGUJE

Myobrace Interceptive triedy III™ i-3®

Na Myobrace Interceptive Triedy III™ je tri etapy spotrebič systém navrhnutý tak, aby správne zlá ústna návyky, zatiaľ čo nadmerná dolnej čeľuste problémov rozvoja často spojená s pacientmi, ktorí majú trieda III. Na Myobrace Interceptive Triedy III™ je najúčinnejší pred dieťaťa trvalé zuby sú zasielané prostredníctvom (vo veku 5 až 8) a je k dispozícii v troch veľkostiach. I-3® poskytuje arch rozvoja okrem zvyk korekcie. Funkcie Dynamicore™ s Frankel Klietky, ktorá pomáha v rozvojových arch formulár a zlepšenie zubné zarovnanie. I-3® je k dispozícii v troch veľkostiach, v žltej alebo vymazať.

MRK bol priekopníkom používania spotrebičov, aby správne myofunctional návyky v rastúce deti a ukázal úspech v ortodontickej opravy bez zátvoriek. Táto liečba môže tiež viesť k lepšej tváre vývoj v rastúce deti. Kľúčom k tejto liečby je oprava poloha a funkcia jazyka, získania správne dýchanie nosom a rekvalifikáciu ústne svaly na správne fungovanie.

Myobrace® spotrebiče, efektívne trénovať jazyka na pozíciu správne v hornej čeľusti, preškoliť ústne svalstvo a intenzitu svetla sily zladiť zuby.

enelection

I-3® je zameraná predovšetkým na deti 5-8 rokov v neskoro-primárne a skoro-zmiešaný chrup so triedy III malocclusion. To bol navrhnutý tak, aby obmedzenie nežiaducich dolnej čeľuste rast opravením znížená jazyk a otvorené ústa držanie tela; problémy, ktoré sú evidentné vo väčšine triedy III pacientov. I-3® nie je vhodný pre pacientov, ktorí trvalý chrup.

Čistenie i-3®

I-3® by sa malo čistiť pod tečúcu vodu zakaždým, keď pacient odstraňuje z ich úst. Použitie Myoclean™ tablety správne čistiť dvakrát týždenne. Myoclean™ je odporúčaný čistiaci prostriedok pre MRK je spotrebiče.

Štítky: kostná chirurgia, myobrace tréner, lepiaca technika ortodontická, myobraces zuby tréner, magic spike, trubice ortodontická, b w filter, rovnátka na zuby, exoskeleton, myobrace veľké.

  • Účinok: zubov
  • Materiál: Kompozitný Materiál
  • Číslo Modelu: Pôvodné MRK
  • Položka Druh: Traky & Podporuje

Súvisiace produkty