Chrome Kohútik Nehrdzavejúcej Ocele Otočná 360 Zmäkčovacie Filter Booster Sprcha Hlavu, Kuchyňa, Kúpeľňa So Sprchovým Kútom Drezy Ťuknite Na Položku Dropshipping
Chrome Kohútik Nehrdzavejúcej Ocele Otočná 360 Zmäkčovacie Filter Booster Sprcha Hlavu, Kuchyňa, Kúpeľňa So Sprchovým Kútom Drezy Ťuknite Na Položku Dropshipping
Sku: g91218
(1 Recenzie)
Novinka

€5.83 €5.95

Popis:

Odolné povrchové úpravy,stavať odolávať poškriabaniu, korózii a zhoršuje. Súčasný a Moderný Štýl Bath & Shower Povodí ťuknite na položku Zmiešavač ,bezolovnaté,Trvanlivé,Dlhú Dobu záruky,Jednoduchá Inštalácia Štýlový dizajn, jednoduché ovládanie páky, rukoväť, Vhodný pre všetky potrubné systémy Jednotného zvládnuť ovládanie teplej/studenej vody, zapnutie/vypnutie a prietoku, jednoduchý na obsluhu. Single-rod dizajn pre jednoduché toku a reguláciu teploty. Potravinársky z nerezovej ocele vykurovacie telesá, bezolovnaté, descaling, na zabezpečenie kvality vody.

Produkt úvod sprchovacím kútom Je zavlažovaný používa. Existujú tri typy: 1 : môžete držať sprcha hlavu v ruke a sprchovacím kútom, v bude. Sprchový držiak má stanovenú funkciu. (2) nadzemné sprcha vedúci: sprche hlavu je stanovená na vrchnej časti hlavy, držiak vstúpi do steny a nemá zdvíhacie funkciu, ale tam je pohyblivý loptu na sprcha hlavu nastaviť uhol odvod vody a hornej a dolnej hnuteľného uhly sú relatívne pružné. (3) pozícia Tela sprchovacím kútom: sprche hlava je skryté v stene a vykonáva bočná striekanie na telo. Existujú rôzne inštalácie pozície a rozprašovanie uhly, a sprchovacím kútom hlavy môže byť zrušené , masáž funkciu.

po-predajný servis Údržba zdravý rozum

Nestriekajte vodu na dlhý čas, pretože kvalita vody. Faktory životného prostredia, tam budú nejaké rozsahu a nečistoty vo vnútri sprchovacím kútom.

Akumulácia rozsahu a nečistôt do istej miery môže ovplyvniť pohodlia vášho vaňa,

Dokonca škody sprchovacím kútom, tak pozor na správnu údržbu výrobku.

1: Rozsah odstránenie: každý pol rok alebo menej, odstrániť sprchovacím kútom a dať ho do malej panvy, vody na povrchu a vnútra sprcha so jedlé biely ocot a namočte na 4 až 6 hodín, potom pomocou bavlnenej látky

Jemne utrite odvod vody na povrchu sprcha vedúci: po spoločnej je nainštalovaný znova, dajte vody v na chvíľu a počkajte, kým biely ocot a rozsahu prúdiť von s vodou, tak, aby sa odstránili alebo znížili vplyv mierky v sprche hlavu a hrať určitú baktericídne účinky.

Štítky: drez opierky hlavy, brúsený chróm kuchynské kohútikov, kúpeľňa umývadlo klepnite, batérie, umývadlo, drez postrekovač, tryska umývadlo, Sprcha Systém, kúpeľňa kohútik dlhé, daiwa lure, krepové zmiešavač.

  • Kuchynské Batérie, Príslušenstvo Typ: Kuchyňa Postrekovačov
  • Číslo Modelu: LT206
  • Pôvod: CN(Pôvodu)