Nová Verzia Podpora TF Kariet Pre GameBoy Advance Hra Kazety PRE GBA/GBM/ID/NDS/NDSL
Nová Verzia Podpora TF Kariet Pre GameBoy Advance Hra Kazety PRE GBA/GBM/ID/NDS/NDSL
Sku: g91324
(0 Recenzie)
Novinka

€13.52 €18.03

Popis:

Pre GameBoy Advance Hra Kartové Hry Kazety Pre GBA SP Multi Hry ZADARMO Card Reader ( čítačka Kariet farba sa náhodne ) POZNÁMKA: biela obrazovka niektoré hry spomaľuje súbory, a ak hráte s gba, kompatibilita je zlá, môže byť aj pamäťovú kartu kvality problém, a hra sa musí zmeniť. Vzhľadom na platformu poriadku, už nebudeme poskytovať 2GB SD karty, prosím, pripravte sami ,tak neprijímame žiadne zlé recenzie a spory, prečítajte si, prosím, pokynov, ktoré je veľmi dôležité .

1.Podporuje SD karty maximálnou kapacitou 2 gb , a navrhuje použitím low-speed SD karty. Ak to nie je uznaná, môže byť väčšie ako 2 gb, alebo SDHC "high speed", prosím, použite správny typ SD cardand dôrazne recommande používate originálne sd karty.

2. Majte svoju kartu SD formát FAT (FAT16) formáte , alebo karty nebudú uznané.

3. Vždy účtovať po hraní, alebo môže dôjsť k poškodeniu pamäťovej karty.

4. Nie zahrať hru alebo zapnutý dial SD karty, môže to spôsobiť poškodenie karty SD.

5.Nedotýkajte PRE GBA SP microswitch po zasunutí Karty. Pracuje s G B Prehrávač pre Gameboy. Ukáže sa, menu na obrazovke, stačí uistite sa, že máte dobré značky micro SD kartu (PNY funguje dobre). Podporuje PRE GB, GBA, a NES (nie len GBA súbory). Okrem GBA, funguje To prostredníctvom napodobňovania.

POZNÁMKA: Určené pre systém Windows, ale bude pracovať na MAC OSX a Linux

1. PRE GBA & DS súbory musia byť najprv prevedený na použitie v Supercard.

Stiahnuť konverzný softvér "SC MiniSD v2.71": POZNÁMKA: uistite sa, že ste povedať, Windows ak chcete spustiť softvér, ako WinXP SP2.

2. Organizovať súbory do priečinkov s max. počet 65 v každom priečinku. Na supercard len rozpozná prvý 65% zložky, ale môžete mať toľko priečinkov, ako sa vám páči, aspoň dovtedy, kým vám dôjdu priestor.

3. Pri používaní PRE GBA súbory: L + R + B + VYBERTE prináša až REALTIME ULOŽIŤ menu L + R + A + VYBERTE prináša až SC NORMÁLNE SAVE menu L + R + START + VYBERTE položku nastavenia v hlavnom menu

4. V snahe udržať vašu PRE GBA hra vám ušetrí musí obnoviť do HLAVNÉHO menu, prejdite doprava na položku ULOŽIŤ v menu, vyhľadajte hru súbor, ktorý chcete uložiť, stlačte A vychovávať ULOŽIŤ riadka, a vyberte "YES" pre uloženie na SD.

5. Hra súbory pre non-GBA hry nezachráni správne bez .SAV súboru s rovnakým názvom ako hra. Jednoducho premenovať .SAV súbor (64 kb veľkosť) a patrí do rovnakého priečinka ako súbor hry. Príklad: miesto gamename.sav v rovnakom priečinku ako gamename.rom súboru.

Štítky: farba gameboy, silikónové tlačidlo gameboy, pokemon gameboy ľudí, gameboy advance gba, gbm, gba ip, gameboy vrecku plášťa, mod gameboy advance, gameboy micro, gameboy farba zelená.

  • Nintendo Model: GameBoy Advance
  • S USB: no
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Číslo Modelu: PRE GBA//GBM/ID/NDS/NDSL
  • stav: Úplne Nové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: XOXNXEX