Okamžité Bagre Wc Pneumatické Potrubné Dredger Ovzdušia Spotrebu Energie Blaster Zbraň Vysokým Tlakom Silný Príručka Umývadlo Piest Otvárač Čisté
Okamžité Bagre Wc Pneumatické Potrubné Dredger Ovzdušia Spotrebu Energie Blaster Zbraň Vysokým Tlakom Silný Príručka Umývadlo Piest Otvárač Čisté
Sku: g91408
(0 Recenzie)
Novinka

€12.75

Popis:

Odtoková blaster používa silu vysokého tlaku stlačeného vzduchu vypal najprísnejších dreváky vo vašej kanalizácie v len pár sekúnd. Len čerpadlo drain blaster a stlačiť spúšť, je zaniesť je prázdny, okamžite. Oveľa rýchlejšie než tradičné použitie a had a Nie viac waisting čas na mozgov otvárače.

Dokáže pracovať s rôznymi blokády spôsobené všetky druhy odpadu, ako sú vlasy, tkaniny, čaj, listy, mastnoty, oleja dirties, a tak ďalej. S vysokým tlakom vzduchu moc, vyčistí kanalizácie rýchlo a ľahko. Ideálne pre práce na umývadla, vane, a toalety.

Bagre potrubí, vybavené rôznymi potrubia špeciálny konektor.

Wc, podlahy, okna, drez, kanalizácia, vaňa.

Pneumatické potrubné dredger, silný tlak , okamžité bagre stlačený plyn okamžité prepustenie spôsobené silným tlakom , jet z obrovské vietor zmyl wc alebo potrubie zástrčku .

Hlavné Funkcie SAMRT DIZAJN:

Rôzne veľkosti hlupáci môžu byť použité na wc, podlahy, okna, umývadla a vane. JEDNODUCHÉ POUŽITIE :

Airpower piest tlak čerpadla cleaner, o 12-krát atmosférický tlak na čistenie. ÚČINNOSŤ:

Nafukovacím zvyšuje vzduchu skladovanie a umožňuje ich efektívnejšie využívanie. VHODNÉ PRE:

Prijať jedinečný poistný ventil, dvojitú ochranu, aby bagre rúry jednoduchšie. Použitie Scenáre dokáže pracovať s rôznymi blokády spôsobené všetky druhy odpadu, ako sú vlasy, tkaniny, čaj, listy, mastnoty, oleja dirties, a tak ďalej. S vysokým tlakom vzduchu moc, vyčistí kanalizácie rýchlo a ľahko. Ideálne pre práce na umývadla, vane, a toalety. AKO POUŽÍVAŤ: Miesto vhodné prísavkou na plynový valec, priložte prísavky ústami wc alebo potrubia v ústach, kopať dieru v strede čierna taška (alebo lepenky), a potom nastavte zbraň hlavy a ťahajte spúšť. Ak je stále zablokovaný, opakujte vyššie uvedené kroky.

Špecifikácia

Materiál ABS plast Produkt Veľkosť 35 CM × 28 CM × 12 CM Obsah balenia Okamžité Bagre Wc Pneumatické Potrubné Dredger × 1 Poznámka: Vzhľadom na rôzne displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: misa wc, stroj kanalizácie, jednoduché otvárač na víno tlak vzduchu, kompresor rýchle spojky, zbraň piest, drez, odvodnenie podlahy, umývadlo, kúpeľňa mozgov, batéria rcr123a, hadica na čistenie potrubia.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Názov Značky: XINCHEN

Súvisiace produkty