12Pcs Dlaždice Vrtákov Sada Triple-kúta Vŕtačka pre Dlaždice, Drevo, Porcelán Sklo, Betón, Tehlové Steny Murivo Fréza Nastaviť
12Pcs Dlaždice Vrtákov Sada Triple-kúta Vŕtačka pre Dlaždice, Drevo, Porcelán Sklo, Betón, Tehlové Steny Murivo Fréza Nastaviť
Sku: g91712
(2 Recenzie)
Novinka

€10.06 €15.72

Popis:

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky. VYSOKÁ TVRDOSŤ MATERIÁLU: Pomocou Tvrdej zliatiny, náš vrtáka kit je vyrobený z inovované pribrala tvrdé a odolné zliatiny, s antikorózne ošetrenie, dlhá životnosť, jeho tvrdosť je vyššia, než bežné vrtáka. Žetóny a vrtákov sú aj kombinované, a dizajn ukázal tip je pohodlnejšie použitie, šetrí čas a umožňuje rýchle vŕtanie.

ŠIROKO POUŽITIE: vhodný Len pre otvory, keramické dlaždice, betón, červené tehly, mramor, drevo, sklo, plasty, atď., glazované tehly, dlaždice, obkladačky, guličky, skla a iných materiálov s vysokou tvrdosťou, je potrebné vyvŕtať pri pridaním vody vychladnúť.

JEDINEČNÝ DIZAJN: Pomocou skvelého vyhotovením, ostrá rezná hrana, kalenie a anti-zlomenina, vysoká teplota, ochladzovanie, rýchle vŕtanie, rýchly čip odstránenie vlákno, plus tvrdej zliatiny Triple-kúta vŕtať opotrebovaniu nosenie, vrtáka je leštený pozorne, a textúra je v súlade.

DLAŽDICE vrtáka: Tento vrtáka, ktorý môže byť použitý pre mnoho typov strojov, ako sú bežné ručné vŕtačky, bench vŕtačky a nabíjateľné vŕtačky. Upínací rozsah je k dispozícii do 10 mm. Po každom použití, prosím, utrite škvrny na povrchu výrobku a aplikovať antikoróznych olej zabráni hrdzaveniu.

Farba:Čierna + Strieborná

Materiál:Pevný zliatiny

Veľkosť: m 4 mm 5 mm)(mm 8 mm 10 mm 12 mm)6 mm

Obsah Balenia:

12* Murivo Vrtáka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

Štítky: trochu dril, diamond konkrétne drill bit nastavený, vŕtačka sprievodca tesárstvo otvor puncher, jet vrtákov, korok vŕtačka, kovové zemi vŕtačka, logman tenon fréza, konkrétne vŕtať tip, lesa, drill bit.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Druh: Jadro Vrtáka
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: FGHGF