1500W LED Rásť Svetla 6000K celé Spektrum Phyto Lampa 85-265V pre Izbové Rastliny a Kvety Skleníkových Rásť Stan Phytolamp
1500W LED Rásť Svetla 6000K celé Spektrum Phyto Lampa 85-265V pre Izbové Rastliny a Kvety Skleníkových Rásť Stan Phytolamp
Sku: g91785
(1 Recenzie)
Novinka

€19.28 €20.74

Popis:

LED Rásť Svetlo, 1500W Rásť Svetlo pre Izbové Rastliny celé Spektrum Rastlín Svetlo pre Hydroponické, Skleník, Succulents, Kvet

【Exkluzívne Spektrum] vyzýva AUGIENB rásť svetlá Prijala Väčšina Užitočné Rásť Svetelné Spektrum. Exkluzívne svetelné spektrum obsahuje 460-465nm, 620-740nm, 6000-6500k wave kapela, Poskytovanie rastlín s rôznymi svetelného spektra a podporuje ich rast.S ním, môžete pestovať jemné tropicals, že bude kvitnúť po celý rok, rovnako ako nechať si zbere ľahko pestovať zeleninu a bylinky v najchladnejšie zimné dni.

【Vynikajúci odvod tepla dizajn] vyzýva už starať o odvod tepla aj s vysokým výkonom. Prijmeme hliníková chladiaca doska vyrobená z rozšírené malé molekulárne materiál, plus malý chladič pre každý čip dosiahnuť vynikajúce tepelné vlastnosti. Všetky tieto vzory vyrobené teplo efektívne rozptyl.

【Jednoduché Nastavenie] vyzýva Tento led rásť svetlá sú ľahké a veľmi jednoduché použitie s inovované závesné držiaky, systém môže byť postavený v dokonalej robustný stavu do jednej minúty. si môžete zavesiť toto svietidlo pre kdekoľvek chcete. Dobrú štruktúru a kvalitné výber materiálu, aby tento vnútorné zariadenia na čítanie, je najlepšou voľbou pre záhradkárov.

【Široko Používané] vyzýva Toto Svetlo môže byť použitý na oboch hydroponics a izbové rastliny v pôde, napríklad papier zemiaky, šalát, paprika, paradajky, akvarijné rastliny ako riasy, že v skleníku, záhrada, vertikálne farmy rastú stan alebo miestnosti rastie.

【Nízkou Tepelnou] vyzýva ABS plast materiál liatie hydroponické rásť svetlá panel , vynikajúci Tepelný ovládanie, beží v pohode a tichý, nie je na škodu, aby vaše rastliny. Štvorcový tvar dizajn maximalizuje lúč na pokrytie 3 ft tým, 3 ft oblasti rastliny, odporúča sa zavesiť na okolo 6-10 cm.

【Vysoká Účinnosť] vyzýva Rastliny rastú plnšie s oveľa silnejšie a rovno stonky s týmito led rásť žiarovky. Väčšina rastlín sú germinated a klíčenia v 2 týždne. Nízka spotreba energie uložiť váš účet za elektrinu.

Poskytnúť denné svetlo, aby rastliny nažive

Urobili sme veľa experimentov k skontrolujte, či je toto spektrum môže simulácia denného svetla. AUGIENB rásť svetlo led čip, Všetky led sú 380nm-800nm celé spektrum, poskytuje podobné slnečnému žiareniu viac vysoko jednotné svetla pre rastliny účinne podporuje fotosyntéza, zvyšuje rýchlosť ich rastu, a spĺňa rastlín klíčenie, rast, kvitnutie, a výsledky v celom procese svetelnú energiu potrebuje!

Vhodný pre Všetky Druhy Rastlín

AUGIENB celé spektrum rásť svetlo je široko používaný pre vnútorné zelené rastliny, kvety, ako succulents, dendrobium, ruže, paprika, paradajky, bazalka, šalát, bylinky, jahody, a iné ovocie a zelenina z siatie do zberu. Rastliny budú rásť zdravšie a dlhšie sa bloom čas s ním.

Rady A Tipy:

1. Zavesenie alebo umiestnenie svetiel nad rastlín miest alebo nádoby je najlepšie usporiadanie, ako ho napodobňuje prírodné slnečné svetlo z nadzemného a vystavuje všetkých strán a listov rastlín na umelé osvetlenie.

2. Jednotlivé druhy rastlín je potrebné rôzne množstvo svetla. Ako všeobecné pravidlo platí, že väčšina zeleniny a kvitnúce rastliny potrebujú 12 až 16 hodín svetla za deň, s kvitnúcich rastlín na hornom konci tohto rozsahu. Plán na tom, väčšina rastlín aspoň 8 hodín tmy za deň.

3. Led diódy majú nižšiu tepla podpis, odporúča sa, aby viseli na úrovni okolo 12"-48", v závislosti od cyklu vaše rastliny sú.

Špecifikácia:

Názov značky: AUGIENB

Séria: Rast svetlo panel série

Výkon:1500W

Lumen: 4546.2 Lux

Veľkosť:276*276*14 mm

Hmotnosť: 0.95 KG

Vstupné napätie: AC 85-265v

Pracovná Frekvencia: 50-60hz

Životnosť: 50000 hod.

Balenie Obsahuje:

1 x LED Rásť Svetlo

1 x Napájací Kábel

1 x Závesný Držiak

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: emisie skleníkových mini, Maximálne 45 w rásť, dwc hydroponické systém, led cob plný espectrum, pestovanie kvetu lampa, 4000w led, celé spektrum led stripe, led fitolampy pre rastliny, , astergrow led rásť, kvet led.

  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je Stmievateľné: No
  • Číslo Modelu: D18870
  • Certifikácia: CCC
  • Názov Značky: Smuxi
  • Zdroj Napájania: AC
  • Materiál Telesa: ABS

Súvisiace produkty