10pcs TCGT16T304-AK H01 CNC sústružnícke nástroje na Sústruženie karbidu Vložky Používa na spracovanie Hliníka a medi
10pcs TCGT16T304-AK H01 CNC sústružnícke nástroje na Sústruženie karbidu Vložky Používa na spracovanie Hliníka a medi
Sku: g9217
(1 Recenzie)
Novinka

€12.75

Popis:

1.Výrobok je 10pcs/box

2.10 ks TCGT16T304-AK H01 CNC sústružnícke nástroje na Sústruženie karbidu Vložky Používa na spracovanie Hliníka a medi

3.Dobrý celkový výkon, vysokú tvrdosť, vysoká odolnosť proti opotrebeniu a vysokú dokončiť.

4.Kvalita je spoľahlivé a cena je primeraná. Dlhá životnosť a vysoká odolnosť proti opotrebeniu.

5. Tento obchod podporuje objednávanie z veľkého množstva produktov. Podpora špeciálne balenie prispôsobenie. Podpora pre špeciálne model prispôsobenie.Vypracujeme pre vás zvýhodnené ceny a darček pre veľký nákup.

6. Náš obchod podporuje rôzne rýchlo logistiky (DHL, TNT, UPS, SF, EMS, DPEX a iné logistika). Vo všeobecnosti, obchod zašle riadnym logistiky v predvolenom nastavení.

7. Objednávanie, s cieľom zabezpečiť, že výrobok príde do rúk, rýchlo, potvrďte prosím, bezúhonnosť a správnosť od prijatia informácie pred objednaním. Psč, je veľmi dôležité. Niektoré logistiky vyžadujú presné informácie a psč, inak nebudú dodané v čase. Ak je potrebné zmeniť kód product prijatia informácie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase meniť pre vás. Naše objednávky čas spracovania je vo všeobecnosti dodané do 12 hodín, dajte nám prosím vedieť v čase.

8.Vzhľadom na osobitný charakter určitých krajinách a iné vplyvy z dopravy, je odporúčané, aby ste zadať Golstroj.sk Starať-Free Logistiky, ktoré je oficiálne logistiky. Ak sú tu iné okolnosti, logistiky bude automaticky kompenzovať vás.

Milí priatelia, môžete si byť istí, že po tom, čo sme vyslať vašich produktov, budeme venovať pozornosť stav balíka a poslať balíček informácií v čase. Ak výrobok nie prísť, prosím, nebojte sa, logistika bude niekedy byť oneskorené. šťastný nakupovanie!!!

Ak výrobok má problémy s kvalitou, prosím spätnú väzbu v čase. Budeme riešiť to pre vás v čase.

Venovať pozornosť obchod darčeky, naše obchody majú špeciálne zľavy pre fanúšikov, nepravidelné udalosti a veľké kupóny na vás čakajú.

Štítky: ego sústružnícke nástroje, sústružnícke nástroje stroj, gramophon, záznam vinyl, sústružnícke nástroje dosky, hráč vinyl, kovov, sústružnícke nástroje, sústružnícke nástroje mvvnn, príručka sústružnícke nástroje, turntabl.

  • Číslo Modelu: tcgt16t304
  • Materiál: Tvrdej Zliatiny
  • Vhodné pre: hliník,meď
  • Použitie: Externé Otáčania Nástroja
  • Tvrdosť: HRC
  • Povlak: PVD
  • Kotúč tvar: Trojuholník 60

Súvisiace produkty