5 pair/veľa Módnych Kvalitné Ponožky pre Mužov s Vzor Veľká Bodka Série Radi Vtipné Ponožky Farebné Bežné Posádky Svadobný Dar
5 pair/veľa Módnych Kvalitné Ponožky pre Mužov s Vzor Veľká Bodka Série Radi Vtipné Ponožky Farebné Bežné Posádky Svadobný Dar
Sku: g92282
(0 Recenzie)
Novinka

€8.41 €12.75

Popis:

Produkt Displej

Model Show

Veľkosť Príručka

Spracovanie čas a dodacia lehota

1.doba spracovania:Cca 2 Pracovné Dni

2.Dodacia lehota:15-25 dní

Návrat Politiky

Ak nie ste spokojní s vaším položky,môžete výmenu veci,ale kupujúci je reponsible pre všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Ak chcete vymeniť chybný alebo nesprávne doprava položiek,môžete to urobiť, ako je tento:

a .E-mail k nám do 7 pracovných dní chatu s nami Obchodný Manažér.

b .Poslať fotografiu nám, o problémoch položky alebo niečo iné detaily. c .Vrátiť vec na nás s sledovacie číslo potom budeme dodanie právo položku okamžite. Poznámka:kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. O Spätnú Väzbu

1. Ste spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky služby,neváhajte a kontaktujte nás skôr, než ste nechali negatívnu spätnú väzbu,negatívna spätná väzba nemôže slove nič,ďakujem vám za vaše milé pochopiť.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3.Ďalšej objednávke,dáme vám najlepšiu cenu alebo zľavu. Často kladené otázky

Otázka: môžem vrátiť alebo objednávku zrušiť, ak zmením názor? A: Prosím zrušiť objednávku pred posielame tovar na vašu adresu a vy sa môžete vrátiť tovar, ak vám to nepáči . Otázka: Ako môžem, aby som, aby správna veľkosť a fit? Odpoveď:skontrolujte Prosím, veľkosť starostlivo pred vykonaním platby , a pleaase fell zadarmo sa nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. Otázka: Bude môj, aby presne zodpovedali farby vidím na vašich webových stránkach? Odpoveď:Tu by mohol byť mierny rozdiel medzi skutočným tovaru " farba a to, čo vidíte na fotografii, v závislosti od počítača monitora, nastavení displeja.

Štítky: oblek px m5041f, whytes hodinky, s20 matná pleť, múmiový hlavový most, tip jbc am6800, kočík 19 kg, kravatu radu jojo anime, swimbait vinyl, napíšte 10 farba.

  • Názov Značky: YOFOLENN
  • Položka Druh: ponožka
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • vysoká: Posádky
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Číslo Modelu: 020
  • Pohlavie: MUŽI
  • Materiál: Bavlna
  • Ponožka Typ: Príležitostné

Súvisiace produkty