Mokré Tkaniva Okno Pracovnej Plochy Tesnenia Detské Obrúsky Papierové Úložný Box Dávkovač Držiak Pre Domácnosť Z Nerezovej Ocele, Vodotesné Tkaniva Box
Mokré Tkaniva Okno Pracovnej Plochy Tesnenia Detské Obrúsky Papierové Úložný Box Dávkovač Držiak Pre Domácnosť Z Nerezovej Ocele, Vodotesné Tkaniva Box
Sku: g9243
(2 Recenzie)
Novinka

€13.04 €16.94

Popis:

1PC Obdĺžnik Tkaniva Box Tváre Tkaniva Box na Stenu z Nehrdzavejúcej Ocele Ľahko sa Čistí Vodotesný pre Kúpeľňa Príborníky

Popis

Tento Nehrdzavejúcej Ocele Tkaniva Box vám ponúka moderný spôsob, ako ukladať tváre tkanív v spálni, v kancelárii, alebo v obývacej izbe. Toto tkanivo úložný box je vyrobené zo silnej nerezovej ocele s lešteným ocele povrch pre štýlový vzhľad. Jednoducho odstráňte tváre tkanív z kupovaný poľa a ich ukladanie vo vnútri tohto nehrdzavejúcej ocele tkaniva držiaka, aby im ľahko prístupné a úhľadne uložené. Č tváre tkanív sú zahrnuté v cene. Ideálny doplnok do spálne, obývacej izby, alebo kancelárske priestory.

Funkcia

- Farba: Ako Na Obrázku.

- Materiál: Nerezová Oceľ.

- Rozmery: 25.1 x 13.2 x 7,5 cm.

- Štýlové skladovanie, šaty up štandard, námestie tkaniva krabice s tento štýlový kryt; Ľahko sa skrýva kartón tkaniva krabice, čistý, elegantný dizajn je ideálny pre domáce alebo komerčné použitie; Dopĺňa akéhokoľvek interiéru.

- Jednoduché náhradné náplne, umožňuje jednoduchú výmenu prázdnych tkaniva škatule - stačí len zdvihnúť kryt a položte nový box pod; Ideálny na konci tabuľky, noc stánkov, pultov, márnosťou a stoly v rámci vašej domácnosti, Využitie v kuchyni, obývacej izby, rodinné izby, kancelárie, plavidlá izby, spálne a ďalšie; Ideálne pre dom.

- Veľké otvorenie, veľkoryso držať najviac štandard-veľké námestie tkaniva krabíc, ako aj komíny jednotlivých pleťové obrúsky alebo tkanív.

- Kvalita výstavba, vyrobené zo silnej nerezovej ocele s odolný poťah; Ľahko obrúsky vlhkou handričkou.

1 x Tkaniva Box

Štítky: akryl dávkovač obrúsok, nordic tkaniva, mokré stieranie vydávať, box mokré utierky káčatko, buldog toaletného papiera držiak, kontajnerových tkaniva, tkanivo mokré, perlové obrúsok držiteľ, box mokré utierky, dávkovač obrúsok.

  • Platné Tkaniva: Vymeniteľné Tkaniva
  • Druh: Tkanivo Prípade
  • Štýl: Moderné
  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: Tkanivo Box Tkanív Držiteľ
  • Ktorým Metóda: Sídlo Typ

Súvisiace produkty