Tlakomer Armatúry Chladenie Digitálny Vákuové Tlak Tester Meter HVAC Teplota Tester Freón Tlak digitálne
Tlakomer Armatúry Chladenie Digitálny Vákuové Tlak Tester Meter HVAC Teplota Tester Freón Tlak digitálne
Sku: g92447
(3 Recenzie)
Novinka

€15.76 €26.26

Popis:

Tlakomer chladenie digitálny Vákuové Tlak Mnohostranný Tester Meter HVAC Teplota Tester

Tlakomer Chladenie Digitálny Vákuové Tlak Mnohostranný Tester Meter HVAC Teplota Tester klimatizácia repair tool, klimatizácia, Chladenie Jednej Armatúry Vákuové Meradlo tlakomer Inteligentné Elektronické Chladivo Skupiny Metrov sú pomocné nástroje na montáž, testovanie a údržbu chladiacich zariadení ako je napríklad klimatizácia a chladné skladovanie. Digitálne čítanie, multi-spínacie jednotky, prístroj používa high-pevnosť inžinierske plasty a flexibilné non-slip silicone dizajn, stroj je robustný a odolný. Veľký-veľkosť LCD monitor podporuje LCD podsvietenie, údaje displej je jasný a ľahko čitateľný a indikátor prevádzky je pohodlné. Dlhá životnosť ventil, spínač, 1/4 " štandardné rozhranie konštrukcia zaručuje odolnosť a všestrannosť nástroja.

Funkčné charakteristiky:

1.Dokáže merať bežne používa plyn, kvapalina. 2.Vákuum sa môže merať. 3.Obsahuje tlak a teplota meradla pre spoločné chladivá. 4.LCD displej s podsvietením. 5.Dlhá výdrž batérie, žiadna spotreba elektrickej energie po odstavení. 6.Môžu byť merané sú: R12, R22, R32, R123, R134A, R290, R404A, R407C, R410A, R502, R507, R600A . 7.Tlak jednotky môžu byť vybrané z Mpa, kPa, bar, psi, kgf/cm2, mmHg, inHg, Torr 8.Vonkajšie puzdro je pokrytá gumou, je viac odolný.

Technické parametre:

1.Dovolené preťaženie tlak:Rozmedzí 110% 2.Vypínací tlak senzor: Rozmedzí 300%. 3.Meranie rýchlosti:1-krát / sek, 4.Tlak rozhranie:NPT1/8 5.Prevádzková vlhkosť:10~900%RH 6.Pracovná teplota:-10~50℃ 7.Teplota na zabezpečenie presnosti:20 ±5 ℃ 8.Batéria:6F22 9V Batéria (Nie je súčasťou) 9.Ochrana triedy:IP66 10.Meranie rýchlosti: 1-krát / sekundu 11.Rozsah: -0.1 ~ 5.0 MPA

Produkt úvod:

1.Digitálny chladivo manometre sú vyrobené z najnovších mikropočítačové riadiace 24-bit AD prevodníky a vysoko presné snímače tlaku. To nie je len môže presne merať tlak plynu a kvapaliny, ale tiež sa môže merať tlak vákua. 2.Tlakomer nemá žiadne pohyblivé časti, tak to má dlhú životnosť, vysokú presnosť merania a dobrý dlho-termstability. 3 obsahuje tlak a teplotu parametre spoločné chladivo, a merané parametre chladiaci systém, ako sú tlak, kondenzačná teplota, teplota odparovania a tak ďalej, sú jasné na prvý pohľad. 4.Široko používané v chladiacich zariadeniach, klimatizácia chladiace médium nástroje, sneh osiva meranie tlaku, vákuové zariadenia, pneumatické zariadenia a iné hydraulické, pneumatické meracie príležitostiach. Tlakomer Chladenie Digitálny Vákuové Tlak Mnohostranný Tester Meter HVAC Teplota Tester klimatizácia chladiace médium nástroje meranie tlaku vákuových zariadení Inteligentné Elektronické Chladivo Skupiny Metrov sú pomocné nástroje na montáž, testovanie a údržbu chladiacich zariadení ako je napríklad klimatizácia a chladné skladovanie. Digitálne čítanie, multi-spínacie jednotky, prístroj používa high-pevnosť inžinierske plasty a flexibilné non-slip silicone dizajn, stroj je robustný a odolný. Veľký-veľkosť LCD monitor podporuje LCD podsvietenie, údaje displej je jasný a ľahko čitateľný a indikátor prevádzky je pohodlné. Dlhá životnosť ventil, spínač, 1/4 " štandardné rozhranie konštrukcia zaručuje odolnosť a všestrannosť nástroja.

Balenie Obsahuje:

1 x Digitálny tlakomer (prepravné model je rovnaký ako vaša objednávka výber modelu) 1 x Príručka pre Používateľa 1 x Giftbox

Štítky: chladivo nástroj, digitálne meradlo mnohoraké, sonda digitálne mnohoraké, potrubie chladiva, rozchod hvac, vzduch rozchod pneumatiky, vákuové rozchod digitálny výstup, lm120, freón, pre freón.

  • Max. Rozsah Merania: 200 PSI & Nad
  • Dial Priemer: 1.9 Cm & Pod
  • Číslo Modelu: DBF-L-03L/H
  • Názov Značky: ZENEJA
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty