Vaginálne Čistenie Perly Maternice Detox Uzdravenie Vaginálne Detox Perly Ženám Krásny Život Bodu Tampóny 10Pcs (predaj promot)
Vaginálne Čistenie Perly Maternice Detox Uzdravenie Vaginálne Detox Perly Ženám Krásny Život Bodu Tampóny 10Pcs (predaj promot)
Sku: g92865
(2 Recenzie)
Novinka

€6.16 €9.18

Popis:

Nový Príchod 10 Ks Vaginálne Čistenie Perly Maternice Detox Uzdravenie Vaginálne Detox Perly Maternice Uzdravenie Pre Ženy Krásny Život Funkcia:

Názov Výrobku: (Čisté Bod) Tampon (Vaginálne Detox Perly)

Hlavné Zložky: Rafinované z Osthol, Stemona sessilifolia (Miq.)Miq, Kochiascoparia, motherwort, Rhizoma smilacis glabrae, Angelica, Rhizoma chuianxiong a borneol.

Je vhodná pre ľudí:

1. Abnormálny výtok z pošvy(Leucorrhea),svrbenie pošvy,Nepravidelná menštruácia,Menštruačné bolesti,

2. Endometritis,krčka maternice, erózii ,príloha zápal,vagintis,panvové zápalové,kvasinkové infekcie a iné druhy gynekologických ochorení.

3. Vaječníkov cysty,maternice fibroids a iné ochorenia uertus

4. Melasma,tmavé škvrny,zlý sexuálny život.

Net Wt: 1,2 g Každý poznámka: je prísne zakázané používať počas menštruácie. Nemôže byť použité 3 dni pred a 3 dni po menštruácii. Sex môže byť používaný iba po 12 hodín, môže byť použitý aj v inom čase

Ako používať: Dajte tento produkt v pošve, jeden v čase, meniť každé 1-2 dni

1. Umyte si ruky, odstránenie Qing Gong Wan, rozviazať niť a narovnať to.

2.Predstavuje nabok, jemne zatlačte Qing Gong Wan spolu do pošvy 7 CM, pričom závit na vonkajšie úst do pošvy.

3.48 hodín neskôr, jemne vytiahnite niť sa, aby Qinggong Wan sklzu z tela von, vezmite pack čistiaci prostriedok a varíme asi 750 ML vriacej vody, aby sa dôkladne umyť pošvy a ženské ohanbie.

4.Použite druhý Qinggong Tabletku po interval 48 hodín.

5.Odporúča sa používať tento výrobok pod vedením zdravie konzultant.

6.Metódy a kurzov pomocou produktu podľa veku a fyzickej kondície.

10 x Bylinný Tampon Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: liek články, bylinné tampon, zábava pečiatka, život hacking nástroje, móda analýzy produktu, detox nohy, diy yoni perly, detox ženy, skinhead móda, gél pre hygienu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • NET WT: 1.2 g Každý Jeden
  • Čas Použiteľnosti: 2 Rokov
  • Funkcia: Vaccum Taška
  • Číslo Modelu: Vaginálne Detox Perly
  • Funkcia 2: Vaginálne Tampon
  • Druh: Vaginálne Detox Perly
  • Položka Druh: Na Intímnu Hygienu
  • Názov Značky: Breathleshades
  • Funkcie: Čisté Miesto
  • Množstvo: 10pcs
  • Funkcia 1: Sterilizácia, anti-poburujúce, svrbenie, gyneco
  • Materiál: Osthol
  • Tampon Meno 1: Qing Gong Wan

Súvisiace produkty