36pc/Set Lesk Tetovanie Auta Dočasné Tetovanie Lesk Prášok Maľovanie na Tvár Body Art Tetovanie Odtlačkový Tetovanie, Šablóny Náhodné Vzor
36pc/Set Lesk Tetovanie Auta Dočasné Tetovanie Lesk Prášok Maľovanie na Tvár Body Art Tetovanie Odtlačkový Tetovanie, Šablóny Náhodné Vzor
Sku: g92873
(0 Recenzie)
Novinka

€11.50 €21.70

Popis:

Popis

Táto položka inclue 24pcs lesk prášku, 2 ks lepidlo, 5 ks štetce, 5 ks duté tetovanie, šablóny a 1pc papierové krabice, vyhovovali každej vaše nálady. Zábava pre všetky vekové kategórie, vrátane deti a dospelých, a môže sa používať kdekoľvek na vašom tele. Lesk tetovanie súpravy, body art má všetko, čo potrebujete, aby sa okamžite vytvoriť úžasné body art. Užite si skvelý vytvorenie čas s priateľmi.

Funkcie

- Farba: Rôzne Farby.

- Materiál: Pigmentu.

- Veľkosť: Cca. 3.00X3.00X8.00 cm/1.18X1.18X3.14 palce.

- Zábava pre všetky vekové kategórie, vrátane deti a dospelých, a môže sa používať kdekoľvek na vašom tele.

- Lesk tetovanie kit obsahuje všetko, čo potrebujete, aby sa okamžite vytvoriť úžasné body art.

- Najlepšie na Halloween, festivaly, divadelné umenie strany, Deti DIY hra, dievčatá predstierať, hry, zdobiť hry, rolové hry. Užite si skvelý vytvorenie čas s priateľmi.

- Telo-bezpečné, priateľské k pokožke a kvalitné tvár a telo olejomaľby.

- Na lesk sú ideálne pre rôzne využitie, ako napríklad môžete pridať veľkú iskru do očí tieň tváre orgán maľovanie. Okrem toho, môžete použiť ju použiť aj na klinec umenie! Použitia, na ktoré sú nekonečné.

Package Zahrnuté

24 x lesk prášok

2 x lepidlo

5 x kefy

5 x duté tetovanie, šablóny

1 x papierovej krabici

Štítky: fablab lesk tetovanie nastaviť, had tetovanie, glittered tetovanie deti, tetovanie, machin tatto, prívesok sexwife, machin tetovanie, dočasné tetovanie, falošné star tetovanie, Prášok.

  • Veľkosť: tattoos set
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: tetovanie lesk prášok nastavenie šablóny

Súvisiace produkty