Home Decor 40 mm Green Crystal Apple Svadobné Dekorácie Crystal Ball Figúrky Remesiel Darčeky Narodeniny Časť Dekor Zelené Sklo Loptu
Home Decor 40 mm Green Crystal Apple Svadobné Dekorácie Crystal Ball Figúrky Remesiel Darčeky Narodeniny Časť Dekor Zelené Sklo Loptu
Sku: g92969
(5 Recenzie)
Novinka

€5.20 €7.42

Popis:

LS CO. Ltd sa nachádza v crystal city Pu Jiang, založená v roku 2003, spáchané na výrobu vysoko kvalitných crystal remeslá, ako crystal diamanty, Feng Shui, krištáľová guľa, osobné trofej, paperweight, 3D leptané kryštálom, vázy, závesné ozdoby atď.

Snažíme riešiť všetky vaše obavy, a vitajte na návštevu! Položky: Crystal Apple Dekor

veľkosť: Priemer 40 mm

Farba:Zelená

Materiál: Umelá Crystal + Kovové Listy

Čistá hmotnosť:83 g

Package:1 ks v darčekovej krabičke balík

PS: Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na remeselníci vyrobené a ručné meranie, vďaka! Máme 9 Farieb Apple. Ak sa vám páči akúkoľvek farbu,neváhajte nás kontaktovať! O Poštovného: 1,Keď si vykonať platbu, pls láskavo ponúkajú detail adresu,poštové smerovacie číslo,kontaktná osoba,Tel Č., tak, že kuriérom, môže vám! 2,dátum Dodania zvyčajne 7-30 dní. Vždy sme odoslať tovar v Číne Post Air Mail . eub To bude trvať 15-60 dni závisí na ktorom žijete v krajine. Ps:Ak sa čas je naliehavé,môžeme poslať EMS,DHL,UPS,TNT,FEDEX a pod,Ale zákazníci majú zaplatiť príplatok. 3,s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo oveľa menšie hodnoty dane pri dovoze, Budeme deklarovať ako "Dar" alebo málo peňazí.Nenesieme clo alebo dane. O Spätnej väzby: 1,Keď budete dostávať tovaru,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred. 2,Keď budete dostávať tovaru,Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím kontaktujte nás a dajte nám príležitosť pomôcť. Ďakujeme!

Štítky: pre domáce, mramor sklenené guličky, cínové figúrky, šaty zelené, dekor feng shui, grand váza, sklenené figúrky ľudí, darček, suvenír, ab crystal dekor, sklo so suvenírmi.

  • Názov Značky: longwin
  • Tému: láska
  • farba: Jasné
  • Veľkosť: Diameter 40mm
  • Použitie: Domov Izba Stôl Dekorácie
  • Materiál: Crystal
  • Štýl: Moderné

Súvisiace produkty