Lov Vysoký Výkon Laserové Ukazovátko 532nm Zelená nástroj Prežitia 5mW Zavesiť typu Outdoor Dlhé Vzdialenosti Zelený Laser Sight Lazer pero
Lov Vysoký Výkon Laserové Ukazovátko 532nm Zelená nástroj Prežitia 5mW Zavesiť typu Outdoor Dlhé Vzdialenosti Zelený Laser Sight Lazer pero
Sku: g93005
(1 Recenzie)
Novinka

€6.78 €10.27

Popis:

Lov Zelené Laserové Ukazovátko 10000m 532nm s Nabíjateľnou 18650 Batérie Pohľad laser

1. Dvojité super jasné: môžete Si vybrať nosiť klobúk alebo odstrániť bez ovplyvnenia rozsah laserový ukazovateľ. Kryt absorbuje slnečné žiarenie ( menej ako hodinu), aby vyžarujú super jasné svetlo v tme , takže je veľmi krásne a vyniknúť. Reflektory až 6000 stôp dlhé vzdialenosti, lúč ( z široký, úzky ) je plne prispôsobiteľný. 2. Iný vzor lasery pre možnosť: Môžete vidieť rôzne vzory, ak ste otočenie krytu. Ale ak budete potrebovať iba jeden lúč, nie namontujte rotujúcu kryt na ukazovateľ. 3. Rôzne typy batérií môže byť použitý: Môžete použiť 18650 alebo 16340 nabíjateľné lítiové batérie v našom laser brokovnice rozsah perá. 4. Bezpečné dieťa zámok ak chcete vypnúť napájanie: Prepnite prepínač key na red dot, keď sa nepoužíva, tak, že Deti nemôžu používať. 5. IP65 Vodeodolný, Robustné a spoľahlivé: IP65 menovitý nepremokavé, tiež môžu byť použité v daždivý deň. Jeho hliníkové telo, sú odolné voči otrasom.

Package Poznámka

1 * Zelené lasery 1 * Star spp 1 * Bezpečné kľúč 1 * 18650 Batérie ( laser-1 nie je súčasťou balenia ) 1 * EÚ Nabíjačka ( laser-2 nie je súčasťou balenia )

Doprava: Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. O colné problém, povedz mi, prosím ! Ak máte akékoľvek otázky o hodnote v balíku, prosím, kontaktujte ma. Platby: V súčasnosti prijímame Golstroj.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše Golstroj.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba: Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Návrat: Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás: Sme zaručuje všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na Golstroj.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

Štítky: konki rýchle nabíjanie, kvetinový tesné šaty, ženské krúžok farby, hoodies mužov v zbroji, ericsson xs prípade ryan, kvetinový batoľa spp, hacknut smart hodinky, dámy plátno veľkosť, ipower sledovať výkon.

  • Číslo Modelu: GLaser
  • Výstupný Výkon: 1-5mW
  • Predhrejte čas: < 3seconds
  • Veľkosť Bodu: 6M miesto <10 mm.
  • Pracovné Napätie: DC=3.0-3,7 V
  • Laser rozsah: 2000-5000meters
  • Vlnová dĺžka: 532nm
  • Lúč Štýl: Priebežným
  • Názov Položky: zelené laserové ukazovátko
  • Štandardný konektor: EÚ plug ( vezmite prosím na vedomie, ak NÁS potrebujete Zástrčky )
  • Zdroj Napájania: 1 x 18650 batérie
  • Druh: Laserový Zameriavač
  • Režim Zaostrenia: Nastaviteľné

Súvisiace produkty