Profesionálne sphygmomanometer aneroid sphygmomanometer putá BP dospelých veľké dospelé dieťa, dieťa pediatric
Profesionálne sphygmomanometer aneroid sphygmomanometer putá BP dospelých veľké dospelé dieťa, dieťa pediatric
Sku: g9301
(2 Recenzie)
Novinka

€19.98

Popis:

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte ma whatsapp: +8615003353514

Fonendoscopio & BP Kit Nové Aneroid Krvný Tlak Monitora Príručka Putá Stetoskop Auta Hornej končatiny Krvný Tlak Sphygmomanometer

Extra: Ako fyzické zdravie monitorovacie nástroje, sphygmomanometer je nevyhnutnosťou v našom živote. To vám môže pomôcť starať sa o zdravie rodiny kedykoľvek. Hlavne u ľudí s vysokým krvným tlakom v rodine, táto jednotka je potrebné. Klinicky testovaná presnosť zaručuje konzistentné a presné čítania. Tento návod inflácie krvný tlak monitor je zariadenie, ako to robia v nemocnici alebo na klinike. Je odlišné od ortuťové tlakomery, náš aneroid tlakomeru je jednoduché, na prepravu a nebude praskla ľahko. Zatiaľ čo v porovnaní s elektronickou manometer, náš aneroid tlakomer môže fungovať normálne bez batérie alebo elektrické. Jednoduché ovládanie. Štyri kroky vo všetkých: pozícia putá, nafúknuť manžetu, defláciu putá a dostať svoje systolického a diastolický tlak. Môžete ho používať doma, kliniky alebo nemocnice. Široký rozsah manžeta, integrovaný s háčika a slučky spojovacích materiálov, zábaly ruku pre pohodlné meranie, vyhovuje štandardu a veľké dospelé zbraní. Vybavený veľkým a odlišné dial, pre vás ľahké čítanie. Poznámka: To by malo byť prevádzkované v tichom prostredí. Odporúča sa, by ste mali merať v rovnakom čase každý deň. Keď sa meria krvný tlak, ju treba opakovať 2 až 3-krát, a priemerné namerané hodnoty sú brané ako krvný tlak hodnoty. Obsah balenia: 1 x Sphygmomanometer(S air-uvoľniť ventil ) 1 x Manžeta 1 x Stetoskop 1 x puzdro, 1 x Kľúč 1 x príručka pre Používateľa(anglický)

Štítky: sphygmomanometer putá trubice, pre zdravie, cpap držiteľ, cocain, aneroid krvný tlak, baby monitor monitory, monitor pc, earcuff striebro, capnograph, krvný pressur monitor.

  • Veľkosť: 18*11*6
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Materiál: ABS
  • Názov Značky: HaiMaiYi
  • Číslo Modelu: 291
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Domácnosť, Zdravie, Monitory, Príslušenstvo
  • farba: čierna
  • Aplikácia: RAMENO

Súvisiace produkty