Drevené Trať Auto Hračky Lietanie Cars Race 4 vrstvy Vysúvací Rebrík Slot Skladieb Hrať set pre Deti Zase späť Rampa Auto Pretekárske Hry Darček
Drevené Trať Auto Hračky Lietanie Cars Race 4 vrstvy Vysúvací Rebrík Slot Skladieb Hrať set pre Deti Zase späť Rampa Auto Pretekárske Hry Darček
Sku: g93230
(2 Recenzie)
Novinka

€18.77 €31.29

Popis:

Drevené Trať Auto Hračky Lietanie Cars Race 4 vrstvy Vysúvací Rebrík Slot Skladieb Hrať set pre Deti Zase späť Rampa Auto Pretekárske Hry Darček

MAMA PRIORITY VYBERTE si: To batoľa rozjazdovú dráhu hračka je vyrobená z vysoko kvalitného dreva, BPA Zadarmo a moriť s svetlé non-jedovaté vodou riediteľné farby. Vozidlá tiež prešiel pevnosť skúšky ASTM, kolesá nemôže byť vytiahol bez násilné zničenie. Žiadne obavy o kolesá pádu alebo kusy rozpadá. Auto je dostatočne veľké, nie na riziko zadusenia dokonca si ho kúpiť ako darček pre 1 ročný chlapec dievča JEDINEČNÝ TOP PARCKING VEĽA: 4 svetlé rampa pretekár vypne z hornej parkovisko a potom kĺže nadol dúhy batoľa race track, čím batoľatá radosť z pretekov a zlepšenie vizuálne sledovanie schopnosti. Keď hra sa zastaví, batoľatá môžu zbierať autá v pravom hornom parkovisku sami, zlepšenie vašej 1 2 ročný chlapec a dievča zmysel pre skladovanie, a zabrániť autá od získanie stratených BATOĽA FESTIVAL DARČEK: Veľkosť 12"x4"x10", hmotnosť okolo 2 libier, vrátane 4 auto rampy, 1 parkovisku a 4 batoľa rampa racer . Zabalené vo veľmi robustná farebná poľa .Jediný kus je potrebné pripojiť je snímateľný top parkovisko, iné nie zhromaždiť potrebné. Tento batoľa race track hračka je kompaktný a robustný, môžu byť ľahko uložené na regály alebo v malej miestnosti. Vhodné pre batoľa hrá doma vnútorné alebo vonkajšie aktivity, najlepší darček pre 1 2 ročný chlapec a dievča narodeniny UČENIE PROSTREDNÍCTVOM hier: To batoľa race track je jednoduchý a dobre postavený hračka. Ktoré budú podporovať rozvoj vaše batoľa ruka-oko koordinácie a pozornosti. Tiež podporuje batoľatá spolupracovať a striedajú sa hrať na svoje vlastné preteky automobilov na batoľa race track, rozvíjať komunikačné zručnosti. Pre najmenšie deti ako 1 2 ročný chlapec a dievča , získavajú zručnosť a opakovanie prostredníctvom hry. Oni budú milovať tento dar a hrať sa s rodičmi alebo priateľmi za hodinu JEDINEČNÝ DIZAJN PRE BATOĽATÁ: drevený auto rampa hračka je páčilo, pre deti veku 1 2 len, šírka auto rampy tak, aby povoľovala len 1 autíčko prejsť. Žiadne ďalšie vhodný darček pre jeden ročný chlapec. Batoľa bezpečnosti a vaša spokojnosť je našou prioritou Spätnej väzby:

1. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5 Hviezd.

2. Ak nie ste spokojní, prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu. Kontaktujte nás priamo a garantujeme, že budeme 100% vyriešiť všetky problémy za vás.

Doprava:

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky.

2. Budeme vyberať najlepšie a rýchle doručenie na vás, takže niekedy, keď sa rozhodnete Čína Príspevok Mail/ePacket, možno vám zašleme prostredníctvom rôznych doprava spôsobmi.

3. Prosím potvrďte doručenia informácie správne pri vytváraní objednávky.

Rusko zákazníkov prosím napíšte vaše celé meno.

Štítky: dieťa pracky hračka, hračka trati, drevený vlak banky, Model Auta, auto race track, slot stroj auto, dieťa montessori, qr25de, auto miniatúrne toyota, auto nálepky.

  • Čiarový kód: No
  • Číslo Certifikátu: Áno
  • Loď/Vojnová Loď: Iné
  • 3C: Certifikát
  • Materiál: Drevo
  • Rozsahu: 1
  • Číslo Modelu: YZ0229
  • Certifikácia: 3C
  • Názov Značky: ESTELLE
  • Druh: Auto
  • Funkcie: diecast
  • Upozornenie: ŽIADNE
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov

Súvisiace produkty