Mini PCI E pci Express 1X s USB Stúpačky Karty Adaptéra 4Pin príkon podpora USB 2.0, prenos Až 480Mbps
Mini PCI E pci Express 1X s USB Stúpačky Karty Adaptéra 4Pin príkon podpora USB 2.0, prenos Až 480Mbps
Sku: g93486
(0 Recenzie)
Novinka

€11.66

Popis:

Mini PCI E pci Express 1X s USB Stúpačky Karty Adaptéra 4Pin príkon podpora USB 2.0, prenos Až 480Mbps

PCI-E / Mini PCI-E adaptér Úvod:

Tento modul vám umožňuje používať vaše existujúce PCI-Express Pridať-v-Card v slote karty Mini PCI-E slot.

Je určené predovšetkým na uložiť cenné práce a času v produkčnom prostredí. Ako silný nástroj, pre inžinierov, PCI-E 1x do Mini PCI-E Karty 1.0 je zhotovený z vysoko kvalitných komponentov pre roky bezproblémovej prevádzky. •Navrhnuté tak, aby spĺňali PCI Express™ Mini Card Elektromechanické Špecifikácia Revízia 1.0 a PCI Express™ základná špecifikácia vízia 1.1 •Podporuje 1x PCI-Express Karta a USB •v Súlade s multi-systému POČÍTAČA. •Vysoko kvalitné konektory pre dlhú životnosť •Použitie externých 5V/12V napájanie USB a PCIe zariadenia Požiadavky PCI express mini card

O poslaní, pošleme len na adresu uvedenú na Golstroj.sk. Prosím, skontrolujte, či adresa v Golstroj.sk je to zhodné s vami dodaciu adresu, ako budete platiť. Špeciálne pre ruský kupujúcich, uveďte vaše celé meno (meno+priezvisko+priezvisko) , je veľmi dôležité. Čo vám umožní ušetriť náklady na dopravu, malé objednávku( Zvyčajne objednávky doručené do 30-50 dní (Rusko - 45-60 dní; Brazília - 60-90 dní). Nie sme schopní kontrolovať čas dodania, pretože to je spracovaná služby Tretích strán. Ak pozemok nie dorazí do očakávaný čas, prosím najskôr kontaktujte nás, pomôžeme vám, aby ste spokojní odpovedať Argentína občanov sú obmedzené ročné online nakupovanie v zahraničí až 2 krát ročne.Ak nákupná suma je viac ako 25 AMERICKÝCH dolárov. Cla bude 50% z prebytku.

Vrátenie/Return

Prosím neotvárajte spor do 60 dní, čo je nepríjemné. Môžete skontaktovať s nami na vrátenie peňazí alebo odoslať, ak objednávku nie prísť po 60 dní.(Okrem Brazílie) nie Sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane O spätnú väzbu, Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu a my vám problém vyriešiť okamžite ,ďakujem! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičkové hodnotenie,ďakujem!

Štítky: pcie ssd x1, pci express x1, pcie stúpacie, pcie x1, gtx lp, gt710, mini pci e, mini pcie, mini sas pcie x1, minipci.

  • Typ Rozhrania: 其它(Ostatné)
  • Názov Značky: HL
  • Druh: Pridať Na Karty
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: 001F minipcie&usb2.0&pcie x1