2020 Spinning bicykel exerciser kvalitné indoor cycling bicykle vnútorné športové fitness vybavenie nový domov bicykli
2020 Spinning bicykel exerciser kvalitné indoor cycling bicykle vnútorné športové fitness vybavenie nový domov bicykli
Sku: g93856
(2 Recenzie)
Novinka

€305.77 €418.86

Popis:

2020 Spinning Bicykel Exerciser Kvalitné Indoor Cycling Bicykle Vnútorné Športové Fitness Vybavenie Nový domov Bicykli jazda na Bicykli

Rob si, čo chceš

Kombinácia moderných technológií a mechanických estetika

Spodné dva oceľové rúry sú stabilné

Hladké koni a bezpečnejšie cvičenie

Viac dynamické a štýlový

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie,paypal, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor VIAZANÝ;

2. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke konečná, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 5 dní.

Žiadne Daňové cez Špeciálnu linku na Európskej 35-50days Žiadne Daňové cez Špeciálnu linku pre NÁS 30-45days Žiadne Daňové cez Špeciálnu linku na RU 30-45days Iných krajinách Čína Post veľký balík 30-60 dní Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, vrátiť slúžiace pre vás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba. Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z issueoccurred. Dear Sir/Madam. Sme Eason obchod a naše produkty spoločnosti majú jeden rok záruku kvality. Ak je výrobok poškodený v priebehu roka z dôvodu neplnenia-ľudské faktory a sily, moci a poskytuje nám s platnou video, budeme poskytovať tie najlepšie služby. Po prvé, budeme vám vzdialene o opraviť. Ak ste schopní opraviť pruduct, zašleme vám nové príslušenstvo. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Prosím, pokračujte na podporu našej predajni a Eason obchod praje vám príjemný pobyt.

Štítky: fit vybaviť, spinning sukne, yesoul, nastaviť indoor cycling, bladez fitness bicykli, mama romper, lemond vnútorné koleso tréner, na bicykli cvičenie, doma stacionárny bicykel školenia, bicycl.

  • Hrubá hmotnosť: 24KG
  • Presuňte hmotnosť: 8 kg
  • farba: čierna a červená
  • veľkosť balenia: 86*20*73cm
  • Názov produktu: Exerciser Kvalitné Indoor Cycling Bicykle Vnútorné Športové Fitness
  • vhodné výška: 120 cm-175cm
  • Hmotnosť Zotrvačníka: 4 kg
  • Hmotnosť Kapacita: 250kg
  • Výška Sedadla: 73cm-96 cm
  • Číslo Modelu: Q7

Súvisiace produkty