100g Silné spojenie Bagrovanie Agent Biely Prášok Kuchyňu, Kúpeľňu Dezodorant Silný Rýchle Čistenie Drezu Mozgov Wc Potrubia Kanalizácie
100g Silné spojenie Bagrovanie Agent Biely Prášok Kuchyňu, Kúpeľňu Dezodorant Silný Rýchle Čistenie Drezu Mozgov Wc Potrubia Kanalizácie
Sku: g93867
(2 Recenzie)
Novinka

€2.86 €5.71

Popis:

♥Mozgov Cleaner dostane prácu vykonáva rozpúšťa mastnotu, vlasy, papier, mydlo, peny, oleje a organickej hmoty ľahko. ♥To nepoškodí vaše kanalizácie, potrubia alebo septik, ako to robil len z antikorózneho & noncaustic materiálov. ♥To skvapalnieva. tuky, oleje, nepúšťa vlákna, papier, vlasov a ďalších organických látok spôsobuje odtok prekážky. ♥Pomocou high-density vzorec, naše produkty nalepiť na stenách vášho rúry a mení pH rýchlo rozpustí prekážka. ♥Rozpúšťa mastnotu, vlasy, oleje, mydlo, papier, výrobky ľahko;Ideálne na použitie na rúr, wc, umývadla, vane a ďalšie hlavné kanalizácie liniek;Vyrobené z antikorózneho vzorec, ktorý je v bezpečí na septikov systémy;Používa svojej vysokej hustote, sa pevne držia rúry a liquify mozgov prekážky;antikorózneho, č potash a bez zápachu vzorec.

Špecifikácie: Farba: Biela. Kapacita:250g. Materiál: E nzyme. Balík obsahuje: 1 x Rúra Bagre Dezodorant. Poznámky: Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: magic, čistenie potrubia, čistenie kanalizácie, pištoľ čistenie mat, kovový uzáver chladiča, drainer cleaner, tablet wc, odvodnenie podlahy, všeobecné potrubí stroje na čistenie, čistič odvodňovacie potrubie.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Materiál: enzým
  • Tvar: Gél
  • Druh: Odtok Čistiace Prostriedky
  • Číslo Modelu: Limpeza magica