310x200x200mm Digitálny Depozitár Pokles Peňažných Trezor Šperky, Zlato Elektronické Heslo Bezpečné Bezpečnostný Box Pre Protipožiarnej Hot Predaj
310x200x200mm Digitálny Depozitár Pokles Peňažných Trezor Šperky, Zlato Elektronické Heslo Bezpečné Bezpečnostný Box Pre Protipožiarnej Hot Predaj
Sku: g94059
(1 Recenzie)
Novinka

€41.55 €74.19

Popis:

Balenie obsahuje:

1× Trezor

2× Kľúče

2x Tiesňové Tlačidlo

2x Skrutky pre Montáž

Funkcie:

1. Trvanlivé a ľahko concealable elektronické ocele safy box s viac ako 550 kubických centimetrov bezpečné interiéru úložný priestor.

2. Majte svoje cennosti starostlivo zámkom s bezpečnostný trezor. Kapacity, ktoré pekne pojme širokú škálu položky, vrátane právnych dokumentov, pasov, šperky, peniaze,atď.

3. Reprogrammable Digital Prístup: nastúpenie bez kľúča s custom-vytvorili 8-ciferný kód, takže nebudete nájsť sami fumbling na tlačidlo, keď naliehavé je potrebný prístup; Zabezpečenie bezpečnej kombinácii lock systém riadenia ochrany funkcie, ktoré sa odmietajú vstup bezpečnostný kód po nesprávny kód PIN je zapísaná na tri krát.

4. 2 Núdzové Prepísať Klávesy: Dva núdzové prepísať tlačidlá sú zahrnuté, ktoré je možné otvoriť trezor a prístup vašich cenností, dokonca aj vtedy, ak prístupový kód zabudnete alebo ak je klávesnica dôjdu batérie

Špecifikácie:

1.Model:654a

2.Veľkosť:310X200X200mm

3.Farba:Čierna

4.Napájanie:Pomocou 4x AA 1,5 V Batérie(nie sú súčasťou)

5.Pracovný prúd:320mA

Ako používať:

Otvorte trezor:

1.Po prvé,zadajte heslo, ktoré bolo nastavené(pôvodné heslo je 1.5.9),potom zadajte "B",zelené svetlo sa rozsvieti,prosím, otočte hlavný kľúč rightwards v 5s,vytiahnite smerom von, môžete otvoriť trezor.

2.Zakaždým, keď vstúpite raz,žlté svetlo bude blikať raz a s "di" zvuk,znamená, heslo čip je potvrdené.Ak na žlto bliká svetlo neustále a s "didi" zvuk, ktorý znamená hesla zadáte nesprávne,ak ste zadali nesprávne heslo trikrát,heslo čip neakceptuje žiadne vstupné v 20. rokoch.A ak zadajte ďalšie tri krát nesprávne heslo,heslo čip neakceptuje žiadne vstupné v 5 min.

Zatvoriť trezor:

Otočte hlavný kľúč naľavo môžete zavrieť okno.

Heslo používateľa nastavenie a zmeny:

1.V rámci otvorenej stav,stlačte červené tlačidlo na vnútornej strane dverí,žlté svetlo sa rozsvieti,prosím, zadajte používateľské heslo v 30s(3-8 čísla),potom zadajte"B",a zadajte prístupový slovo nastavíte znova,"Stlačte B".""Tlačidlo funkcia je rovnaká ako "B" tlačidlo.

2.Ak sa žltá kontrolka bliká neustále a s kontinuálnym"didi" zvuk,to je heslo, ktoré nastavíte je zle.Ak potrebujete zmeniť heslo,prosím, zopakujte operáciu krokov znova.

POZNÁMKA:Ak je napätie batérie je nízka,prosím, otvorte trezor a nahradiť nová batéria.

Štítky: boho šperky box, predaj, kniha okno bezpečné, cerradura seguridad, bezpečnostný box knihy, dosková hra, mini bezpečná peňaženka, okno bezpečné, kód zámku, box storag.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: bezpečné heslo
  • Názov Značky: Safurance

Súvisiace produkty