Kigurumi, Leopard
Kigurumi, Leopard
Sku: g94273
(0 Recenzie)
Novinka

€17.85

Popis:

Kigurumi -Oblečenie, navrhnutý tak, aby dobrej nálade, aby sa jeho vlastníkom a všetko okolo! Tento úžasný vzhľad sa hodí k nám prichádzajú z Japonska, a ľudia tejto krajiny je známy pre svoje vynaliezavosť! Kigurumi Podobné pyžamá, vyrobený v podobe slávnej postavy alebo zvierat.

Mimochodom v našom obchode si môžete kúpiť papuče kigurumi, aby obraz bol úplne завершенным! Kigurumi leopard kostým krásne charakter Elegantný mačka s пятнистым окрасом. Pyžamo je vyrobené z vysoko kvalitného a hypoalergénny materiál, tak, že Vaše dieťa bude pohodlné a teplé. Nákupom. Kigurumi leopard v našom obchode získate nie Len весёлую pyžamo a najlepšie ceny, ale aj Náladu s позитивными emócie. Všetky Kostýmy, prezentované v katalógu pochádzajú Priamo od výrobcu.

Farba displeja

Farby na monitore sa môžu líšiť od skutočných farieb! Materiál farba môže líšiť v závislosti od тону v závislosti od nastavenia monitora! Urobili sme v našich silách, aby farby našich výrobkov na obrazovke počítača alebo mobilného zariadenia zodpovedajú realite. Avšak, farby na obrazovke sa môže líšiť v závislosti na profil farieb, nastavenie a monitor rozlíšenie.

Štítky: retro konštantína, jonh konštantína, ralph, Vanellope von Schweetz, konštantína originál, kigurumi obuvi, wreck it, plagát konštantína, kigurumi pajama, tričko ralph.

  • Typ Zdroja: Film a TV
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Názov Značky: Marusia
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty