LPG CNG MAP Senzor PS-04 Plus 5 Pinov, Senzor Tlaku Plynu Pre LPG CNG na prestavbu Pre Autá
LPG CNG MAP Senzor PS-04 Plus 5 Pinov, Senzor Tlaku Plynu Pre LPG CNG na prestavbu Pre Autá
Sku: g94300
(1 Recenzie)
Novinka

€11.05

Popis:

Teploty a snímač tlaku PS-04

Prístroj opatrenia, plyn, tlak, vákuum vo vnútri sacieho potrubia a plynu, teplota vo vnútri plynovodu. PS-04 merací systém je určený pre LPG (propán-bután) a stlačený zemný plyn (metán) plynové systémy vstrekovania na všetky autá, bez ohľadu na výkon motora, vrátane preplňovaný ty. Zariadenie zaisťuje vynikajúci výkon, bez ohľadu na to, plyn kvalita, štýl jazdy vozidla a nákladu.

Minimalizované zotrvačnosti reakcii na plyn zmenám teploty.

Prístroj bol navrhnutý tak, aby mohla byť upevnené priamo na STAG AC W02 injektor železničnej bez nutnosti použiť univerzálny čaj.

Operačný flexibilitu.

Prístroj funguje perfektne aj na vysoké a nízke prietoky plynu. Tento efekt bol dosiahnutý použitím moderných vysoko kvalitné snímače a elektronické komponenty, ktoré umožňujú presné informácie budú zaslané ihneď k Autogas radič. Prietok plynu výkyvy neovplyvnia kvalitu merania teploty.

Montáž v akejkoľvek polohe.

PS-04 môže byť namontovaný v ľubovoľnej polohe v blízkosti LPG injekčne, alebo priamo na LPG injektor železničnej, so schopnosťou byť otočený do 360. Snímač montážna poloha, nemá vplyv na jeho správne fungovanie.

Kompaktný dizajn.

Integrovaný merací systém má novinkou dizajn, ktorý stanovuje trendy na trhu. Vzhľadom k monolit, stavba tela a vákuové potrubie čapu, silu, bol vylepšený a úniku boli eliminované.

Montáž výhody:

- Jednoduchá inštalácia – malé rozmery a kompaktná konštrukcia.

- 360 - možnosť montáže v akejkoľvek polohe, otočením do 360, dokonca aj po inštalácii v injektor, armatúry alebo čaj. Snímač montážna poloha, nemá vplyv na jeho výkon.

- To je možné nainštalovať snímač na ľubovoľnej strane a STAG AC W03 injektor železničnú alebo jeden injektor pomocou vhodného kovania.

Technická špecifikácia Pracovná teplota [C] -40 do +125 Pracovný tlak [bar] až 6,75 Pracovné vákuum [bar] až 4,50 Plyn tee vstupe a výstupe [mm] Ø 12 Vákuové čapu rúry [mm] Ø 4 Celkové rozmery (s tee) [mm] 52 x 42 x 52 Hmotnosť (s tee) [g] 34

LPG CNG MAP Senzor PS-04 Plus 5 Pinov Tlak Plynu Senzor Pre Súpravu do Auta z nejakého dôvodu, situácia je trochu iná. Ak chcete skutočný obraz, alebo máte nejaké otázky, neváhajte a kontaktujte nás priamo. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu alebo sa obráťte pred žiadne negatívne pripomienky alebo sporu.( По какой-то причине картина немного другая. Если вам нужна реальная фотография или у вас есть какие-либо вопросы, не стесняйтесь обращаться к нам напрямую. Спасибо за ваш положительный отзыв или контакт, прежде чем любой отрицательный отзыв или спор. ) Prevádzková teplota [C] -40 do +125 Pracovný tlak [bar] až 6.75 Operačný vákuové rozchod [bar] až 4.50 Tee plynu na vstupe a na výstupe [mm] Ø 12 Vákuové pripojenia [mm] Ø 4 Celkové rozmery (s tee) [mm] 52 x 42 x 52 Hmotnosť (s tee) [g] 34

Štítky: ps 02, auto gpl, auto na lpg, plyn mapp, cng, lpg na prestavbu, gazelle snímač tlaku, lpg mapu, map senzor toyota, cng, lpg, mercedes w215.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)