Mramorový Vzor Obdĺžnikový Dekoratívne Zásobník Obývacia Izba Plochu Na Uskladnenie Potravín Zásobník Spálňa Šperky Kozmetické Dokončovacie Box
Mramorový Vzor Obdĺžnikový Dekoratívne Zásobník Obývacia Izba Plochu Na Uskladnenie Potravín Zásobník Spálňa Šperky Kozmetické Dokončovacie Box
Sku: g94397
(0 Recenzie)
Novinka

€13.26 €21.05

Popis:

Odrážky:

1、Ručné mramorových zŕn zásobník: Táto ručne vyrobené mramoru tlač toaletný stolík pozostáva z mramoru-tlačené PU kožené zásobník, čo je ľahšie a odolnejšie než tradičné mramoru zásobník parfum zásobník.

2、Multi-function mramoru zásobník: Tento štýlový a praktický mramoru tlač dekoratívne zásobník môže byť použitý ako šperky zásobník, parfumy zásobník, make-up zásobník, malé šperky zásobník, tlačidlo zásobník a dokonca aj kávu zásobník.

3、Nádherné detaily: Tento mramor tlač s non-slip fleece na dno, aby sa zabránilo zásobník z pošmyknutia alebo chránia váš nábytok, počítadlá a tabuľky pred poškriabaním.

4、Veľkosť a použitie: malé veľkosti: o 20 * 15 * 4.5 cm/7.87*5.91*1.77 v, stredné: o 30 * 20 * 4.5 cm/11.81*7.87*1.77 v . Zásobník môže byť umiestnený v kúpeľni, umývadlo, obývacia izba, konferenčný stolík, spálňa toaletný stolík, atď.;

5、perfektný darček: Mramor vytlačené dekoratívne zásobníka je vhodný aj pre rodinu a priateľov. Je to ideálny darček k narodeninám, výročiu, darček, Vianočný darček, Nový Rok, dar, atď.

Popis:

1. Ručné mramorových zŕn zásobník: Táto ručne vyrobené mramoru tlač toaletný stolík pozostáva z mramoru-tlačené PU kožené zásobník, čo je ľahšie a odolnejšie než tradičné mramoru zásobník parfum zásobník.

2. Multi-funkčné mramoru zásobník: Tento štýlový a praktický mramoru tlač dekoratívne zásobník môže byť použitý ako šperky zásobník, parfumy zásobník, make-up zásobník, malé šperky zásobník, tlačidlo zásobník a dokonca aj kávu zásobník.

3. Nádherné detaily: Tento mramor tlač s non-slip fleece na dno, aby sa zabránilo zásobník z pošmyknutia alebo chránia váš nábytok, počítadlá a tabuľky pred poškriabaním.

4. Veľkosť a použitie: malé veľkosti: o 20 * 15 * 4.5 cm/7.87*5.91*1.77 v, stredné: o 30 * 20 * 4.5 cm/11.81*7.87*1.77 v . Zásobník môže byť umiestnený v kúpeľni, umývadlo, obývacia izba, konferenčný stolík, spálňa toaletný stolík, atď.;

5. Perfektný darček: Mramor vytlačené dekoratívne zásobníka je vhodný aj pre rodinu a priateľov. Je to ideálny darček k narodeninám, výročiu, darček, Vianočný darček, Nový Rok, dar, atď.

Funkcie:

1. Nádherné mramorové vzor s zlata inlay na rukoväti a hranice.

2. V spodnej časti je pripevnené flanel, ktorý je protišmykový, k ochrane tabuľky.

3. Obsahujú ovocné koláče, ukladanie kozmetika, domácnosť, malé položky, atď.;

Špecifikácie:

Kategória: Stolné Úložný Box

Materiál: drevo a živice

Funkcia: dokončovacie

Proces: drevo a spájanie živice; povrchové lakovanie

Skladovanie scéna: Uplatniteľné na štúdium, stôl, spálňa, jedáleň, kúpeľňa, obývacia izba, kúpeľňa a kuchyňa.

Rozsah použitia: Vhodný pre kozmetiku, mobilné telefóny, slúchadlá šnúry/vodičov, drobnosti, diaľkové ovládanie a medicíny.

Farby: biela, čierna

Balenie Zoznam:

1 * Skladovanie Zásobník

Štítky: dekor zrkadlo zásobník, miska na jedlo, šikovný zásobník, electr skúter, zásobník dekoratívne vázy, fialové mramorové dekor, make-up orgán, dekor zásobník, muži šperky zásobník, ika skladovanie.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Štýl: Európa
  • Materiál: Drevo
  • Číslo Modelu: skladovanie zásobník
  • Použitie: Jedlo

Súvisiace produkty