Arcade Interface Skrine Wire Zapojenie Vedenia rodiny verzia hry doskové Kábel Pre Arkádové Herné Konzoly Pandora box
Arcade Interface Skrine Wire Zapojenie Vedenia rodiny verzia hry doskové Kábel Pre Arkádové Herné Konzoly Pandora box
Sku: g94478
(1 Recenzie)
Novinka

€9.61

Popis:

Arcade Interface Skrine Wire Zapojenie Vedenia rodiny verzia hry doskové Kábel Pre Arkádové Herné Konzoly Pandora box

Špecifikácia:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Hmotnosť:cca.100g

Dĺžka:80 cm (1 cm=10 mm=0.39 inch)

Materiál:plastové

Funkcie:

To sa používa na hru, hráča.

Všetky kolíky na okrajoch konektor sú chránené zmršťovacej

Všetky koniec konektory sú určené pre rýchle pripojenie (č spájkovanie) a chránené plastovými rukávy

Ľahko sledovať konektory a konektory pre monitor, reproduktory, napájanie a mince meter.

Používa sa pre všetky hracie dosky, ktorá využíva štandardné Jamma elektroinštalácie štandard.

Package zahrnuté:

1*Konektor Zapojenie Postroj

Drôt postroj, ktorý si kúpite závisí na tlačidlo, ktoré môžete použiť,ak chcete použiť sanwa stlačte tlačidlo,vyberte si prosím 110 konektor,ak používate Americký štýl stlačte tlačidlo alebo akékoľvek iné osvetlené tlačidlo s microswitch,prosím, zvoľte 187 konektor

Upozornenie:

Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov.

Najnovšiu verziu softvéru Táto možnosť sa používa na zariadenie USB napájanie a čas kontroly Môže byť použitý s mincovníka alebo iných zariadení, ktoré môžu výstupný impulz signály.a môžete nastaviť pre aké hodnoty začať svoj stroj!! Vhodné pre všetky druhy automatické kontrolné zariadenia ako sú hracie prístroje, masážne kreslá,čistenie parkiet,práčky,nabíjačky,sušičiek,a Počítačov. Ovláda USB elektrické zariadenia USB ( myš , klávesnica ...atď) moci. Vhodné pre verejné miesto, miesto a väčšinu elektrických zariadení kontrolu, napríklad:Počítače,práčky,sušičky,masážne kreslá,nabíjačky atď. AC 1250W/DC 500W elektrické relé kapacity. Digitálny časovač: miera nastaviteľné vlastníkom prostredníctvom troch jednoduchého tlačidla prepnúť. Čas je možné nastaviť sekúnd alebo minút.

maximálny čas : k dispozícii sú 2 verzie softvéru

•99:00 (minúty:sekundy) alebo •99:00 (hodiny:minúty) Kontrolu čas sekúnd-minút minút alebo hodín. Hromadia čase, keď signálne vstupy. Časovač ovládanie dosky s mincovníka pracuje s 12V DC napájanie,.a má LED na zobrazenie Času vľavo

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Pre všetkých záujemcov od Brazília , Brazília Príspevok, dočasne oznámila, že bude účtovať poplatok 15 reais (asi 3,5 AMERICKÝCH dolároch ) na objednávku, tak pred vami, aby ste lepšie vedela, kedy presne príde v Brazílii, colné, budete musieť zaplatiť 15 reais (asi 3,5 AMERICKÝCH dolároch) na objednávku pre daň.

1) Ak ste v Brazílii, dodacia lehota je 25-90 dní, bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii poľa.

3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny, a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné rýchlejšie.

4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko, a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

5), Ak ste z Švajčiarsko, Švédsko, Rakúsko a vyberte TNT prepravu spôsobom, budete musieť ukázať thepayment dôkaz, keď sa dostanete do poľa.

6) Ak ste z Nemecka, a vyberte TNT prepravu spôsobom, uveďte, prosím, váš kód spoločnosti

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: pandora box saga, pardora box arcade, box pandora, arcad, digitech wh1 whammy pedál, pandora box 4 5, stick control arcade, mini pandorabox, pandora arcade pandora box, arkádové herné konzoly.

  • Podpora: 2Player
  • Vek: >8 Rokov
  • Konektor: 110 alebo 187 konektor
  • Druh: Drôt postroj pre rodiny verzia hry doskové
  • Použitie: Arkádové herné konzoly
  • Číslo Modelu: TS-WH1

Súvisiace produkty