VIERUODIS Roztomilý Vytlačené Lete domáce Zvieratá T-shirt Šteňa Psa Šaty, Vesta Pet Tričko Packa Tlač Srdce Láska Dizajn Bavlny T-shirt Psa Kabát
VIERUODIS Roztomilý Vytlačené Lete domáce Zvieratá T-shirt Šteňa Psa Šaty, Vesta Pet Tričko Packa Tlač Srdce Láska Dizajn Bavlny T-shirt Psa Kabát
Sku: g94501
(1 Recenzie)
Novinka

€4.81 €6.78

Popis:

Funkcie: 1. Čistá bavlna materiál je pohodlný a priedušný, ktoré je veľmi vhodné na jar a v lete. 2. Rebrovaný elastické dizajn je vhodné pre domáce nosenie a vzlietnuť. 3. Roztomilý pazúr dezén môžete ozdobiť psov a pomôcť im, aby sa priťahujú väčšiu pozornosť. 4. S trvanlivého materiálu a nádherné remeslo, je to nosenie, odolný a má dlhú životnosť. 5. Tam sú dosť veľkostí si môžete vybrať pre vaše psy. Balík obsahuje: 1 x pes vesta Poznámky: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

1,Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

2.Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Štítky: pes tričko prúžok pet, pes vesta, pet oblečenie pre bišonika, coolfield pet oblečenie, pes tričko v lete, stripe tričko psa, hipidog pet oblečenie, veľký pes stripe tričko, pes tričko maven, pes lete.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Psy
  • Názov Značky: Vieruodis
  • Názov produktu: Pet Milovať Vesta
  • Sezóna: Všetky ročné obdobia
  • Materiál: 100% Bavlna

Súvisiace produkty