Prenosný Mini Prenosné hracie Konzoly Retro Video Hra, Prehrávač, Vstavaný 500 Hry Najlepšie Vianočné Darčeky Prázdninový Darček Pre Deti
Prenosný Mini Prenosné hracie Konzoly Retro Video Hra, Prehrávač, Vstavaný 500 Hry Najlepšie Vianočné Darčeky Prázdninový Darček Pre Deti
Sku: g94674
(4 Recenzie)
Novinka

€6.91 €11.33

Popis:

Popis:

【500 Klasické Hry] vyzýva-- retro herné konzoly má vstavaný 500 klasické FC hry, obsahuje najviac z vašej obľúbenej detstva arkádovej hry ako: super mario, contra, tetris, puzzle, závodné, boj a iné klasické FC hry. Hra môže byť hraná bez opakovania, vás a deti späť na zábavu svojho detstva. Poznámka:Táto hra konzoly nemá pamäťovú funkciu.

【Podpora 2 Hráčov & Pripojenie TV] vyzýva-- herný ovládač je súčasťou balenia pripojenie na malý retro prenosné hracie konzoly pre dvoch hráčov hier. S AV kábel môže byť pripojená herná konzola a TELEVÍZOR, hry v mini konzola bude zobrazovať na TV okamžite, takže môžete ľahko vychutnať si živé a vzrušujúce, dve-prehrávač video hier na veľkej obrazovke pre lepší herný zážitok.

【Užite si Zábavné Hry Kedykoľvek & Kdekoľvek] vyzýva-- Kompaktné a ľahké prenosné hracie konzoly s jednoduchým a nikdy zastaraný dizajn. Vreckový telo, aby bolo vhodnejšie vykonať, je ideálny pre hranie na cestách. Môžete vychutnať zábavu detstvo plné zábavy v lietadlách, tábory, cestovanie alebo na spôsob práce, konzoly je najlepšou voľbou pre relaxačnú náladu.

【Nabíjateľná Veľká Kapacita Batérie] vyzýva-- v Porovnaní s inými ručnými retro hry konzoly s 600mAh alebo 700mAh, naše mini retro mobilné hry hráč postavený-v 1020mAh veľkú kapacitu nabíjateľná lítiová batéria. Prísť s káblom USB, plug & play, hra sa môže hrať až 6 hodín v každom čase, keď je plne nabitá. Keď ste na služobnej ceste, cestovanie, camping, nemusíte sa starať o vybitiu.

【Dobré Darčeky Pre Deti & Dospelých] vyzýva-- anglický jazyk, jednoduchá arkádová, štýl, jednoduché hrať. To je prekvapenie darček pre vaše deti a všetkých, ktorí milujú starej školy hier. Čo je dôležitejšie, môže vykonávať aj detské myslenie a logické schopnosti, v hre odbavenie úspech, to tiež môže priviesť deti plné dôvery.Môžete tiež tešiť na zábavné hry s vaše zlatíčko a to by bolo tak veľa zábavy pre celú rodinu.

Špecifikácie:

Špecifikácia:

Displej: 3 " TFT

Vstavaný: 500 Hry

Jazyky: Anglický

Pracovná Doba: 6 hodín

Batéria: 1020mAh Lithium-ion Nabíjateľná Batéria

To má viac ako 500 Hier: retro Arkádovej hry, Logické & matematiky, Športové, Puzzle, Arkády, Streľba, Akčné, Závodné, Bojujú hry, Stratégie, Dobrodružstvo, Kartové hry a viac, aby vyhovoval vašim dopytom hrať odrôd hry, čo sa vám páči. Vziať si späť na zábavu z detstva.

Package Zahrnuté:

1 x Herné Konzoly

1 x užívateľská Príručka

1 x AV Kábel

1 x USB Kábel

1 x USB Ovládač

Poznámky:

Použitie Upozornenie:

1. Skôr, pripojiť k TELEVÍZORU skontrolujte, či váš TV prijímač a zariadenie sa vypne.

2. Prepínanie kanálov na TV, Audio / Video kanál.

3. Neskratujte batériu kontakty.

4. Nevhadzujte nepotrebné batérie do ohňa.

5. Vyberte batérie z jednotky, ak sedieť nebudú použité na dlhší čas.

Štítky: sr2ez, box retro herné konzoly, popruh prepínač, axiálne poddruh capra časti, ak4493, duch tsushima ps4, powkiddy x18, epson reset, presunúť ps, consol hra.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Mini Vreckový Hra
  • Kompatibilné Značka/Model: -
  • Názov Značky: Liplasting
  • Podpora: Dropshipping A Veľkoobchod